Toimistosihteeri - Seinäjoen kaupunki

Toimistosihteeri - Seinäjoen kaupunki

Kaupunkiympäristön toimialan hallinnossa on haettavana toimistosihteerin toimi. Toimi on määräaikainen ja sen vakinainen täyttäminen varmistuu loppuvuoden aikana.

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu mm.
- kirjaamisasiat saapuvan/lähtevän postin osalta
- esityslistojen, pöytäkirjojen ja otteiden valmistelu, koonti ja tiedoksianto
- työsopimusten ja virkamääräysten valmistelu Populus -järjestelmällä
- kaupunkiympäristön eri osastojen avustavat tehtävät
- viranhaltijapäätösten valmistelu ja tiedoksianto
- myynti- ja ostoreskontran hoito

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto. Palkkaus määräytyy sovellettavan työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärin-todistus terveydentilastaan.

Toimessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään kuntarekry.fi kautta 11.8.2019 mennessä. (Työavain 24126) Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.

Toimi pyritään täyttämään syyskuun 2019 aikana.

Lisätietoja

www.seinajoki.fi)

Lisätietoja antavat 29.7.2019 alkaen kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa puh. 040-826 1007
ja 6.8.2019 alkaen hallintopäällikkö Juha Ahonen puh. 044-470 0229.

Seinäjoen kaupunki, Kaupunkiympäristö
Osoite: Seinäjoki

Tule meille töihin!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.
Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

Tutustu työnantajaan