toimistosihteeri - Savukosken kunta

toimistosihteeri - Savukosken kunta

Haemme joukkoomme

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Toimistosihteerin tehtävät ovat pääosin teknisessä toimessa. Hän toimii myös osana kunnanviraston toimistosihteeritiimiä. Tehtäviin sisältyvät mm. toimielinten esityslistojen ja pöytäkirjojen kokoaminen, lautakunnan sihteeritehtävät, päätösten täytäntöönpano, laskutustehtävät ja muut hallinnon toimistotehtävät.
Edellytämme hyvää tietoteknistä ja asiakaspalveluosaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä, kykyä toimia nopeasti ja tehokkaasti kiiretilanteissa, hyvää stressinsietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sen lisäksi edellytämme, että opit nopeasti uusia asioita, kuten käyttämään eri ohjelmistoja ja järjestelmiä, joita tulet työssäsi käyttämään ja että olet työotteeltasi sekä tarkka että tehokas.

Toimeen vaaditaan soveltuva koulutus (tradenomi merkonomi tms.). Luemme eduksi Dynasty-asiahallinnan ja päätöksenteon ohjelmiston, Pro Economica Premium- laskutus- ja myyntireskontraohjelmiston, MS Office-ohjelmistojen, erityisesti Excel-ohjelman hallintaa. Luemme eduksi myös kokemuksen kuntaorganisaatiossa työskentelystä sekä aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Myös muista taidoista, kuten kunnan rakennusvalvonnan tuntemuksesta ja viestinnästä, on etua, joten kerrothan rohkeasti osaamisestasi.

Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (palkkahinnoittelukohta 01T01060). Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa ja työsuhteen alussa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.savukoski.fi

rakennusmestari Jarmo Ahtinen puhelin/WhatsApp 04 0021 3633 ja vs. kunnanjohtaja Esko Rautiainen, puhelin/WhatsApp 04 0176 3500

tekninen lautakunta
Osoite: Savukosken kunta, tekninen lautakunta, Kauppakuja, 98800 Savukoski

Itälappilaisen Savukosken maisemissa vuorottelevat vuolaat joet, hillaisat suot, korkeat tunturit ja jylhät metsät. Alueellamme sijaitsee Joulupukin kotina tunnettu Korvatunturi ja Urho Kekkosen kansallispuisto. Savukoski on retkeilijän, marjastajan, maastopyöräilijän, metsästäjän, kalastajan ja moottorikelkkailijan paratiisi. Meitä hemmottelevat sekä keskiyön aurinko että revontulet.

Tutustu työnantajaan