Toimistosihteeri - Pyhäjoen kunta

Toimistosihteeri - Pyhäjoen kunta

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu sivistystoimen hallinnon tarvitsemien toimistopalveluiden tuottaminen, sisältäen myös varhaiskasvatuksen toimistopalvelut. Tehtäviin kuuluu lisäksi toimia palkanlaskennan apulaisena sekä palkkasihteerin sijaistaminen.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Arvostamme järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa, paineensietokykyä, hyviä työyhteisötaitoja sekä hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä ja ict-osaamista. Dynasty-asianhallintaohjelman hallinta katsotaan eduksi.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Ennen toimen vastaanottamista pyydetään esittämään hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Hakemus avoinna olevaan tehtävään tulee toimittaa 23.9.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi (työavain 248426).

Lisätietoja

http://www.pyhajoki.fi

Helena Widnäs, talous- ja hallintopäällikkö, 040 3596 003, helena.widnas@pyhajoki.fi

Hallinto- ja talouspalvelut
Osoite: Kuntatie 1, 86100 Pyhäjoki

Pyhäjoki on viihtyisä ja hyvien palvelujen kunta. Kunnassa on laadukkaat varhaiskasvatus-, koulutus- sekä muut peruspalvelut, monipuolinen kulttuurianti ja hyvät harrastusmahdollisuudet.
Pyhäjoella pidetään hyvää huolta myös ikäihmisistä, palveluasuntoja tarjoaa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä niitä tarvitseville.
Pyhäjoen luonto ja ilma ovat puhtaita.

Tutustu työnantajaan