Toimistosihteeri - Kittilän kunta

Revontuli-Opistossa (Kittilän toimipiste) on haettavana toimistosihteerin määräaikainen ja osa-aikainen toimi. Toimi kestää vähintään vuoden ja enintään siihen saakka kunnes toimen toista 50 % tekevän työntekijän palvelusuhde päättyy.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva AMK- tutkinto tai soveltuva opisto-asteinen tutkinto. Eduksi katsotaan tietotekniikan, erityisesti opiskelijahallinto-ohjelmien (mm. Hellewi) hyvä hallinta sekä toimistosihteerin keskeisten tehtävien hallinta, perehtyneisyys kansalaisopistotoiminnan hallinnollisiin tehtäviin ja erittäin hyvät sosiaaliset- ja vuorovaikutustaidot.

Ennen toimen vastaanottamista tulee hakijan esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6§:n 2.mom. mukainen ote rikosrekisteristä. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee jättää 30.4.2020 klo 14.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (CV:n voi liittää liitetiedostona). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Revontuli-Opisto, Valtatie 82, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostiin merkinta Hakemus - Revontuli-Opiston toimistosihteeri.

Lisätietoja

http://www.revontuliopisto.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Revontuli-Opiston rehtori Pasi Tanninen p. 040 564 1435

Kittilän kunta, Revontuli-Opisto
Osoite: Valtatie 82, 99100 Kittilä

Revontuli-Opisto on kolmen kunnan yhteinen alueellinen kansalaisopisto, jonka isäntäkuntana toimii Kittilä.