Toimistosihteeri - Someron kaupunki

Someron kaupungin tekninen toimi (rakennustoimisto) hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu toimiminen rakennusvalvonnalle, ympäristönsuojelulle sekä yhdyskuntasuunnittelulle määrättyjen tehtävien eri toimistotyöt mm. asiakasneuvontapalvelut, lupa-asiakirjojen vastaanotto, valmistelu ja täytäntöönpano, laskutukset sekä seurannat. Myös em. asioihin liittyvien sähköisten rekisteritietojen (mm. Trimble Locus, VRK, RH) ylläpito on keskeinen osa tehtävää. Lisäksi tehtäviin kuuluu teknisen puolen toimistosihteerin avustaminen ja toimiminen sijaisena teknisen toimen eri tehtävissä.
Tehtävään vaatimuksena on soveltuva tutkinto. Toimistosihteerin työssä työntekijältä edellytetään taitoa ja/tai kokemusta toimisto- ja hallintotöiden osalta. Rakennusvalvonnan eri tietojärjestelmien ja ohjelmistojen tuntemus ja osaaminen katsotaan eduksi.
Toimisto- ja hallintotöiden osaamisen lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, kehitysmyönteistä otetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme julkishallinnon alan tuntemusta.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 2174,39 euroa/kk. Lisäksi tulee ammattialalisä (3%/5v tai 8%/10v) riippuen työkokemuksesta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Someron kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennustarkastaja Juha Kopra 044 779 1242 ja tekninen johtaja Marko Mäkinen p. 044 779 1240.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään ma 28.9.2020 klo 15:00 mennessä.

Somerolla 8.9.2020
Ympäristölautakunta

Lisätietoja

https://www.somero.fi/

Tutustu työnantajaan

rakennustarkastaja Juha Kopra p. 044 779 1242 ja
tekninen johtaja Marko Mäkinen p. 044 779 1240

Someron kaupunki, Tekninen
Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Someron kaupunki - Savuton työpaikka