Toimistosihteeri - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen sosiaalitoimistossa on haettavana 1.11.2020 mennessä toistaiseksi voimassa oleva toimistosihteerin virka. Virka on osa-aikainen (30 h/vko).

Tehtäviin sisältyy asiakasneuvontaa ja -palvelua, sosiaalitoimiston yleisiä tehtäviä, sosiaalityön, kehitysvamma- ja vanhustenhuollon sekä vammaispalvelujen asiakaslaskutus, ostopalvelulaskujen käsittely, arkistointi, tilastoinnit, talousarvion valmistelu ja asiakasmaksupäätökset.

Haemme asiakaspalveluhenkistä, itsenäistä, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä, tehtäviinsä sitoutuvaa toimistosihteeriä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja. Eduksi katsotaan sosiaalipalvelualan tuntemus sekä aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n ja kaupungin palkkausjärjestelmän mukaan. Virkaan sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Olemme savuton organisaatio.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö Marge Fingerroos 044 7591271 etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Sosiaalitoimi
Osoite: Tähtelänkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen http://www.haapavesi.fi löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.