Toimistosihteeri - Sauvon kunta

Sauvon kunta hakee toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme monipuolisen ja innostavan tehtävän palveluhenkiselle ammattilaiselle.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävän kuntamme sivistystoimessa (varhaiskasvatus, perusopetus, vapaa-aika ja kulttuuripalvelut), jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti.

Tehtävänkuvaan kuuluu keskeisenä ns. koulusihteerin tehtävät ja työpiste sijaitsee Sauvon koulukeskuksessa sekä muissa sivistystoimen toimipisteissä (mm. päiväkoti).

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- joustavuutta ja nopeaa uusien asioiden omaksumistaitoa
- riittävä kokemusta ja osaamista taloushallinnon tehtävistä
- MultiPrimus -järjestelmän hallintaa
- erinomaisia viestintä- ja tietoteknisiä taitoja
- oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta

Arvostamme palveluhenkistä, positiivista ja joustavaa työskentelyotetta.

Eduksi luemme perehtyneisyyden opetus- ja kunta-alan virkaehtosopimuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulu- , opisto-, koulutasoinen tutkinto, ammattitutkinto tai riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta, työn kannalta oleellisesta, työkokemuksestasi. Haluaisimme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö toimistosihteeriksi.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Mahdollinen paperihakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen: Sauvon kunta / sivistystoimi, Vahtistentie 5, 21570 Sauvo.

Lisätietoja

http://www.sauvo.fi
http://www.sauvo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Elli Sainio, elli.sainio@sauvo.fi,
puhelin 050 433 9636.

Lisätietoja

Sauvon kunta, Sivistystoimi

Sauvo on 3000 ihmisen kunta lähellä Turkua ja Saloa, noin puolen tunnin matkan päässä kummastakin. Tarjoamme pienen ja yhteisöllisen työyhteisön lähellä kuntalaisia.


Osoite: Vahtistentie 5, 21570 Sauvo

Sinulle suositellut työpaikat