Toimistosihteeri - Loviisan kaupunki

Haemme toimistosihteeriä perusturvakeskukseen. Edellytämme, että voit aloittaa työt 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Toimistosihteerin työ keskuksessamme on vaihtelevaa ja ajoittain hyvinkin nopeatahtista työtä, jonka tavoitteena on tarjota keskukselle parasta mahdollista palvelua. Toivomme sinulta joustavuutta, vastuullisuutta, suunnitelmallisuutta, stressinsietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat perusturvakeskuksen kunta- ja yleislaskutus, sosiaalitoimen ostolaskujen tiliöinti ja muut avustavat kirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä muut toimistotyöhön liittyvät tehtävät.

Edellytämme sinulta kirjanpidon perusteiden hallintaa, erinomaisia yhden kotimaisen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja sekä hyviä toisen kotimaisen kielen taitoja.
Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa sopiva koulutus (esimerkiksi laskentamerkonomin tai tradenomin tutkinto), aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä luetaan eduksi. Työaika 36,25 h/viikko. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

tiedustelut 7.4.-16.4.2021 kello 8-16 palvelupäällikkö Päivi Sippula, puh 040 188 3654, paivi.sippula@loviisa.fi
tiedustelut 19.4.-21.4.2021 kello 8-10 controller Annette Povenius, puh 0440 555 927, annette.povenius@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä. Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat