test
Toimistosihteeri - Posion kunta

Oletko sinä etsimämme vankka ammattilainen toimistosihteerin tehtävään hyvinvointipalveluihin?

Toimistosihteeri- tule Taikamaan tekijäksi Posiolle!

Posion kunnan hyvinvointipalvelut etsii joukkoonsa toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan toimeen 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etelä-Lapin ylängöllä sijaitseva Posio on 3200 asukkaan vireä ja yhteisöllinen kunta. Tarjoamme tiiviin ja monialaisen ja -ammatillisen yhteistyöverkoston, hyvät toimitilat ja mahdollisuuden kehittää posiolaista varhaiskasvatustyötä. Tarjoamme sinulle kehittyvän työympäristön, jossa on tilaa kokeilla ja oppia - kerro hakemuksessasi meille mitä osaat.

Toimistosihteerinä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon hallinto- ja tukipalveluiden monipuoliset toimistotehtävät. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa omaishoidon tuen valmistelu, asiakaslaskutus, ostolaskujen käsittely, veteraanimäärärahan seuraaminen ja raportointi, asiakaspalvelu ja muut yleiset toimistotehtävät.

Edellytämme sinulta tradenomin tai aikaisempaa tehtävään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta. Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön aikaisempaa tuntemusta ja työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimistotehtävistä.

Sinä voit olla jo kokenut tekijä tai uraa aloitteleva tulevaisuuden ammattilainen, kunhan osaat toimia tarvittaessa itsenäisesti ja tehokkaasti, eikä asiakaspalvelutilanteet jännitä, koet asiaskohtaamiset tärkeiksi.
Sinulla on hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot. Sinulla on taito toimia muuttuvissa tilanteissa, kykenet suunnittelemaan ja organisoimaan työtäsi ja olet joustava. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Tarjoamme kehittämismyönteisen organisaation, jossa arvostetaan yhteisöllisyyttä sekä avointa ja positiivista työskentelyilmapiiriä. Henkilöstöllä on hyvät mahdollisuudet osallistua täydennyskoulutuksiin sekä palveluiden kehittämiseen. Henkilöstöetuna kunta tarjoaa työntekijöilleen hyvät virike-etuudet (mm. ePassi, kuntosalin käyttö henkilökuntahintaan, etätyömahdollisuus, lounasetu). Posiolla sinua odottaa kaunis Etelä-Lapin luonto: Riisitunturin kansallispuisto, Korouoman rotkolaakso, Livojärven hiekkarannat ja lukemattomia muita luontokohteita.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2,387.06€.
Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.
Posion kunta on savuton työyhteisö.

Hakemukset tulee toimittaa 24.1.2022 klo 15 mennessä Kuntarekry-palvelun kautta sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.posio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelujohtaja Marjo Paloniemi, p. 040 8012 370
Toimistosihteeri Mirva Pätsi, puh 040 8012374
sähköpostitse etunimi.sukunimi@posio.fi

Lisätietoja

Posion kunta / Hyvinvointipalvelut

Posion kunta on ketterä ja kehityshaluinen työyhteisö, jonka palveluksessa on noin 130 työntekijää. Pienessä työyhteisössä tehtävät ovat monipuolisia ja pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Uusille posiolaisille tarjoamme tervetuliaispaketin, joka sisältää muun muassa kuukausikortin kuntosalille ja lahjakortin kansalaisopistoon, jossa on valikoimaa yli sadan kurssin verran. Työntekijät saavat myös vuosittain 50 euron arvoisen ePassin ja Posion lukuisat luontokohteet tarjoavat harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Tällä hetkellä etätyötä voi tehdä yhtenä päivänä viikossa ja kehitämme etätyökäytäntöjä koko ajan joustavammaksi. Kuusamoon ajat alle tunnissa, Rovaniemelle matkaa on reilu tunti ja Ouluunkin pääset parissa tunnissa.


Osoite: Kirkkotie 1, 97900 Posio
Posion kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat