Skip to main content
test
Toimistosihteeri - Jämsän kaupunki

Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on avoinna toimistosihteerin toimi. Haemme positiivista ja energistä toimistoalan ammattilaista, jolla on järjestelmällinen ja kehittävä työote.

Toimit sosiaali- ja terveystoimen arkistovastaavana. Tehtävänäsi on vastata sopimushallinnasta mm. ylläpitämällä sopimusten ajantasaisuutta Cloudia-sopimushallintajärjestelmässä. Tehtäviisi kuuluu myös toimia Dynasty-asianhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja kirjata järjestelmään mitä erilaisempia sotetoimialaan liittyviä asioita.

Työtehtäviisi kuuluu sosiaali- ja terveystoimialan viestintätehtäviä ja mm. Intran pääkäyttäjänä toimiminen. Lisäksi tehtäväkuvaasi kuuluu hallintoylilääkärin sihteerin ja taloushallinnon tehtäviä.

Hakemallamme henkilöllä on hyvä tietotekniikan osaaminen ja paineensietokykyä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva kaupallisen alan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Etätyötä voi tehdä sopimuksen mukaan 1-3 päivää viikossa.

Tehtävä siirtyy Keski-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023 lukien, jolloin toimen tehtävänimike ja -kuvaus voivat muuttua.

Tehtävä on ollut aiemmin haettavana. Aiempia hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Hellsten p. 040 183 6444, sari.hellsten@jamsa.fi

Lisätietoja

Jämsän kaupunki sosiaali- ja terveystoimen hallinto

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Kelhänkatu 3, 2. kerros, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat