Skip to main content
test
Toimistosihteeri - Hollolan kunta

Tule kanssamme työskentelemään hirveen ihanaan Hollolaan!

Nykyisen toimistosihteerin siirtyessä koululta palvelualueen hallintoon etsimme rohkeaa ja positiivista tekijää vakituiseen työsuhteeseen Kankaan koululle. Kankaan koululla järjestetään vaativan erityisen tuen opetusta. Koululla työskentelee moniammatillinen henkilökunta johon kuuluvat erityisluokanopettajat, koulunkäyntiavustajat, lastenhoitajat, psykiatriset sairaanhoitajat, oppilaanohjaaja, koulukuraattori, apulaisrehtori ja rehtori.

Tarjolla on monipuolinen toimistosihteerin työ koulun hallinnossa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista työotetta, kykyä omaksua ja soveltaa uutta tietoa, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä asiakaslähtöistä palveluasennetta. Arvostamme kokemusta sivistyspalveluiden toimialalta sekä Primuksen ja Wilman käyttökokemusta.

Tehtävän valittavalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä käytännön kokemuksen kautta muodostunutta osaamista itsenäisistä toimistotehtävistä. Emme etsi kaiken osaavaa supersuorittajaa vaan toivomme sinulta ennen kaikkea uteliaisuutta ja halua uuden oppimiselle sekä tarmoa tarttua tehtäviin.

Toimistosihteerinä työtehtäväsi sisältävät asiakaspalvelua (henkilöstö, oppilaat, huoltajat), oppilashallintotietojen ylläpitoa, tilastotiedon koontia, koulukuljetuksiin liittyviä tehtäviä, laskujen tiliöintiä, irtaimisto-/kalusteluettelon ylläpitoa, palkkatietojen syöttämistä, henkilöstöasioiden ylläpitoa, viranhaltijapäätösten tiedoksiantoa, sekä materiaali- ja kirjatilausten tekemistä.

Työskentelet osana koulun hallintoa, mutta olet myös osa 12-hengen toimistopalvelutiimiä. Esihenkilönä toimii hallintovastaava. Perehtymisessä ja arjen haasteissa sinua tukee siten iso joukko rautaisia ammattilaisia.

Hollolan kunnalla on käytössä ajanmukaiset työvälineet, liukuva työaika ja tässäkin tehtävässä etätyön tekeminen on toisinaan mahdollista.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Peruspalkka on 2557,07 €/kk.

Haastattelut on suunniteltu toteutettavaksi viikolla 8.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallintopäällikkö, Minna Säkkinen-Salminen, minna.sakkinen-salminen@hollola.fi, p. 044 7801 280

Lisätietoja

Hyvinvoinnin palvelualue, hallinto-/toimistopalvelut

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 700 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Koulurinteentie 9 E, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat