Skip to main content
test
Toimistosihteeri - Oriveden kaupunki

Toimistosihteerin työnkuvaan kuuluu vesihuoltolaitoksen toimistotehtävät ja laskutus, myyntireskontran pääkäyttäjätehtävät sekä lisäksi kaupungin ulkoistetun perinnän yhteyshenkilön työt. Työsuhteessa edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa opistotason tutkintoa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vesihuoltolaitoksen tai taloushallinnon tehtävistä, perinnästä sekä kokonaisuuksien hallinnasta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
- kehittymishaluista ja itsenäistä työotetta,
- paineensietokykyä ja suunnitelmallisuutta,
- nykyaikaisten tietojärjestelmien hallintaa,
- erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä
- joustavuutta.

Tarjoamme Sinulle ajanmukaiset työvälineet, liukuvan työajan, tehtävän vaativuuteen perustuvan palkkauksen, hyvän työterveyshuollon, ePassin sekä kehitysmyönteisen työympäristön ja mukavat työkaverit.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen työsuhteen vastaanottamista on esitettävä Työterveys Pirte Oy:n hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.orivesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Erna Lönnblad, puh. 040 133 9114, erna.lonnblad@orivesi.fi tai talous- ja hallintojohtaja Marjatta Lilja, puh. 050 366 4444, marjatta.lilja@orivesi.fi.

Lisätietoja

Oriveden kaupunki, Hallinto- ja talouspalvelut, Talouspalvelut

Orivesi on lähes 9 000 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Tampereen seudulla. Orivedellä on hyvät palvelut, monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan harrastustoimintaan sekä hyvin toimivat liikenneyhteydet.


Osoite: Keskustie 23, 35300 Orivesi
Oriveden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat