test

Toimistosihteeri, Kuntoutuspalvelut

Hakuaika päättyy  3.4.2023 15:45

Toimistosihteerin tehtävä sijoittuu kuntoutuspalvelujen keskitetyn ajanvarauksen tiimiin, jonka tehtävänä on huolehtia kuntoutuksen toimintojen uusien aikojen varaamisesta ja aikojen peruuttamisesta. Ajanvarauksen käytössä on takaisinsoittojärjestelmä. Tehtäviisi kuuluu muun maussa tehdä ajanvaraukset kuntoutussuunnitelmaan liittyviin terapia-arvioihin ja lääkärin vastaanotolle sekä kutsukirjeiden lähettäminen asiakkaille. Lisäksi työ sisältää tulkkien tilaamista vastaanotoille. Ajanvarauksen lisäksi tehtävään kuuluu esimerkiksi toimistotehtäviä mm. tilausten tekemistä. Työ on päivätyö ja työajat ovat säännölliset.

Heräsikö mielenkiintosi? Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on positiivinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, paineensietokykyä sekä joustavuutta, eikä tietoteknisestä osaamisestakaan ole haittaa.

Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kieliosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa sosiaali- ja terveysalan työkokemusta.

Työpaikan nimi: Kuntoutuspalvelut, ajanvaraus
Työpaikan nimi ja osoite: Tapiolan terveysasema, Ahertajantie 2, 02100 Espoo
Työaika: 38,25h / vko
Tehtävä on määräaikainen.
Työsuhde alkaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.
Tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).


Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja:
Palveluesihenkilö Emilia Huhta
emilia.huhta@luvn.fi
p. 040-1845257

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan