Skip to main content
test
Toimistosihteeri lastensuojeluun - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin lastensuojelu hakee

TOIMISTOSIHTEERIÄ

vakituiseen virkkaan 1.8.2022 alkaen lastensuojelun toimistotyön tiimiin.

Lastensuojelun toimistosihteerinä tehtäviisi kuuluu lastensuojelun perintäprosessin eri vaiheet sisältäen perintäpäätösten valmistelua, elatussopimusasioiden vireillepanojen laatimista, käräjäoikeusyhteistyötä elatussopimuksiin liittyvissä asioissa, sopimusten indeksikorotusten seurantaa, sekä erilaisten maksujen laskemista ja maksatusta. Lisäksi työskentelet monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ja vastaat muista sovituista toimistotöistä yhdessä muiden lastensuojelupalveluiden toimistosihteereiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus osaamisesi kehittämiseen mm. koulutusten ja työnohjausten myötä.

Mitä odotamme sinulta?
Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammatillinen koulutus (esim. merkonomi). Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä itsenäinen ja aktiivinen työote. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja hallitset hyvin yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavantyyppisistä tehtävistä.

Tule osaksi tiimiä, jossa sinua odottaa ammattitaitoiset ja mukavat tiimikaverit. Meillä saat tehdä työtä itsenäisesti, mutta kun työssä tulee vastaan haastavampia kysymyksiä, niihin etsitään yhdessä ratkaisuja ja tuemme toinen toistamme.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 2335,36 €/kk.

Tehtävä alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava 30 vrk kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maria Lehtinen
Johtava sosiaalityöntekijä
p.050 4135912
etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, Lastensuojelu

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat