Toimistosihteeri - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Toimistosihteeri - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tarjolla mielenkiintoinen tehtävä toimistotyön osaajalle! Etsimme toimistosihteeriä sosiaalipalvelujen toimialueelle, Antinkartanon kuntoutuskeskuksen yleishallintoon. Työpiste sijaitsee Vanha-Ulvilassa.

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat monipuoliset sihteerin tehtävät sisältäen mm. erityishuollon johtoryhmän sihteerinä toimisen, asiakastietojen tallennusta, arkistointia ja muita toimistotöitä.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto tai muu soveltuva koulutus ja kokemusta toimistotehtävissä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä priorisointi- ja organisointikykyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaalipalvelujen johtaja
Merja Paavola
puh. 044 707 4000 tai merja.paavola@satasairaala.fi

Satakunnan sairaanhoitopiiri, Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.