test
Toimistosihteeri, Tyks Neurokeskus - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme toimistosihteeriä Tyksin Neurokeskukseen.

Neurokeskuksen kokonaishenkilöstömäärä on n. 200, joista n. 150 kuuluu hoitohenkilökuntaan. Toimialue on jaettu neljään vastuualueeseen ja henkilöstö työskentelee seitsemässä eri yksikössä: neurologian ja neurokirurgian vuodeosastoilla, avh-valvonnassa, kuntoutusosastolla ja neurologian-, neurokirurgian- sekä kuntoutus- ja aivovammapoliklinikalla.

Toimistosihteerin pääasialliset tehtävät ovat hoitohenkilöstön henkilöstöhallinnollisia- ja taloushallinnollisia tehtäviä kuten laskujen käsittelyä. Henkilöstöhallinnon tehtäviin kuuluu mm. työsopimusten laatiminen, henkilöstöhallinnon-, loma- ja kulunvalvonnan ohjelmien käyttö sekä henkilökunnan opastusta ja ohjausta. Toimistosihteerillä on myös rekrytointiin liittyviä tehtäviä ja hän toimii kokoussihteerinä sekä tarvittaessa johdon sihteerin sijaisena.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta vastaavanlaisista sihteerin tehtävistä, palveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, muutosvalmiutta, aloitteellisuutta, taitoa työskennellä itsenäisesti ja kehittää omaa työtään. Arvostamme VSSHP:n toimisto- ja henkilöstöhallinnon ohjelmien tuntemusta sekä ruotsin- ja englannin kielen taitoa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus ja kokemusta toimistotehtävistä.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Sari Johansson, p. 050 5627740.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 4 Neurokeskus

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat