Skip to main content
test
Toimistosihteeri - Vaasan kaupunki

Vähänkyrön Vuokratalot Ki Oy hakee toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Vähänkyrön Vuokratalot Kiinteistö Oy on vuonna 1994 perustettu kiinteistöosakeyhtiö, jonka tehtävänä on viihtyisiä, hyvätasoisia ja kohtuuhintaisia vuokra-asumispalveluja Vähänkyrön alueella.

Yhtiön 173 asunnon asuntokanta sijaitsee 12 eri kiinteistössä Vähänkyrön keskustassa, Merikaarrossa ja Tervajoella. Yhtiö on Vaasan kaupungin omistama tytäryhtiö.

Tehtäviin kuuluu Vähänkyrön Vuokratalojen asiakaspalvelu- ja taloushallintotehtävät: vuokralaskujen ja muiden läpilaskujen laskutus, ostolaskujen tiliöinti ja asiatarkastus, asuntohakemusten käsittely, vuokrasopimusten ja muiden vuokrasuhteeseen liittyvien asiakirjojen laatiminen sekä asiakaspalvelu vuokrasuhteen aikana, perintä- vero- ja kela-asiat, kotisivujen ja muiden digitaalisten palvelujen päivitys, tiedotteiden ja laatiminen ja muun materiaalin tuottaminen sekä isännöintiin liittyvät avustavat tehtävät. Lisäksi avustamme kiireaikoina Vähänkyrön yhteispalvelupisteen palveluneuvojien tehtävien hoidossa ja sijaistuksissa. Tehtävän asiointikieli on pääasiallisesti suomi.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja taloushallintotehtävistä ja toimenkuvaan sopivaa koulutusta. Arvostamme asiakaslähtöistä ja ennakoivaa työtapaa sekä kehittävää työotetta, joiden avulla tuotamme laadukkaita asukaslähtöisiä asumispalveluja vuokralaisille.

Hakijalta toivotaan lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta sekä paineensietokykyä. Arvostamme erityisesti osaamista vuokra-asuntotoiminnan parista ja eduksi luetaan myös alan koulutus.

Tehtävässä noudatettava työaika on 36,75 tuntia/vk.
Hakemukset palkkatoivomuksineen 22.03.2022 klo 14.00 mennessä.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimitusjohtaja Markku Salonen puh. 050 586 9994 tai markku.salonen(at)vaasa.fi

Lisätietoja

Vähänkyrön Vuokratalot

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Olemme alueen suurimpia työnantajia. Meillä työskentelee noin 3500 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat