Toimistosihteerin määräaikainen työsuhde - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen toimistosihteeriä. Kyseessä on sijaisuus ajalle 6.9.2021-2.9.2022.

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden toimistotyöt. Palvelussuhde on luonteeltaan hallintosäännön 46 §:n tarkoittamalla tavalla Kangasalan kaupungin palvelussuhde.

Tehtäviin kuuluu mm. osto- ja myyntilaskutus, avustavia henkilöstöhallinnon tehtäviä, kokousihteerin tehtäviä ja asiakirjahallintoa. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakaspalvelua, verkkosivujen päivitystä ja tilavarausten hallintaa. Käytössä olevia sovelluksia ovat mm. Timmi, Populus, Tweb, Kuntax, Basware, MSOffice, Ceepos, Hellewi ja Titania. Toimistosihteeri kuuluu myös kaupungin vaihdepalvelujen sijaisrinkiin. Eduksi katsotaan kokemus vastaavista toimistotöistä.

Arvostamme hyviä ihmissuhde- ja tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, organisointikykyä, joustavuutta sekä ajoittaista paineensietokykyä.

Toimistosihteerin kelpoisuusvaatimuksena on alimman korkea-asteen tutkinto (tradenomi) tai merkonomin tutkinto.

Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.


Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa 26.7.2021 eteenpäin vapaa-aikapalveluiden johtaja Marke Vornanen puh. 044 481 3041. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukaupunkina Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Kuohunharjuntie 9, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat