Skip to main content
test
Toimistosihteerin sijaisuus - Lapuan kaupunki

Haemme Lapualle vähintään kolmen kuukauden sijaisuuteen ammattitaitoista, joustavaa ja asiakaspalvelulähtöistä toimistosihteeriä. Toimipisteesi on terveyskeskuksen taloustoimisto, jossa työskentelet kahden muun toimistosihteerin kanssa.

Työnkuvaasi kuuluu mm. myyntireskontran tehtäviä sisältäen laskutuksen, perinnän sekä kirjanpitoon siirrot. Laskutus sisältää kuntalaskutustehtäviä sekä erilaisia yleislaskutukseen liittyviä laskutuskokonaisuuksia. Ostoreskontrasta tehtäviisi kuuluu laskujen asiatarkastus ja tiliöinti. Lisäksi työ sisältää mm arkistointia, yhteistyötä erilaisten sidoryhmien kanssa sekä rutiinitoimistotehtäviä.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää omatoimisuutta, hyviä tietoteknisiä taitoja ja mielellään aikaisempaa toimistoalan työkokemusta. Lisäksi arvostamme organisointikykyä, taitoa itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto tai muu soveltuva toimistoalan koulutus. Otamme huomioon myös tehtävään soveltuvat henkilöt, esimerkiksi välivuotta pitävät opiskelijat tai vastaavat.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimistosihteerin toimi täytetään 3.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Koeaika 1 kk. Palkkaamme tarvittaessa työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa vs. Hoitotyön johtaja Anu Kaappola puh. 044 438 4869 tai anu.kaappola@lapua.fi.
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä 29.9.2022.
Hakemukset osoitetaan hoitotyön johtaja Anu Kaappolalle

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. Hoitotyön johtaja Anu Kaappola puh. 044 438 4869 tai anu.kaappola@lapua.fi

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Perusturvakeskus, Taloustoimisto

www.lapua.fi


Osoite: Sairaalantie 3., 62100 Lapua

Sinulle suositellut työpaikat