Toimistosihteerin toimi - Ylitornion kunta

Haemme Ylitornion kuntaan toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimen sijoituspaikka on terveyskeskus. Toimistosihteerin toimen kelpoisuusehto on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Terveysalan tuntemus, sekä aikaisempi kokemus toimistotöistä katsotaan eduksi.

Työtehtävät muodostuvat terveyspalvelujen yleisistä toimistotehtävistä, joihin kuuluu mm. budjetin valmistelua ja seurantaa, laskutusta, laskujen asiatarkastusta ja tiliöintiä, sekä arkistointia ja monia muita monipuolisia toimistotehtäviä. Toimistosihteerin työ edellyttää tietoteknisiä taitoja sekä tottumusta sähköisissä toimintaympäristöissä toimimiseen. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja työyhteisössä.

Ylitornion kunnan työntekijä sitoutuu noudattamaan Ylitornion kunnan päihdeohjelmaa. Olemme savuton työyhteisö.

Palkkaus määräytyy KVTES :n mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on
esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Perusturvajohtaja Eeva Leukumaa puh. 040 019 1824, sähköposti eeva.leukumaa@ylitornio.fi

Ylitornion kunta
Osoite: Mellantie 5, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4000 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.