Skip to main content
test
Toimistotehtävien sijaisuudet - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Etsitkö toimistotöitä? Toimistotehtävät sairaanhoitopiirissä ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia yleishallinnon, taloushallinnon, hankintojen tai palkanlaskennan tehtäviä.

Toimistotehtäviin parhaiten soveltuva koulutus on tradenomin tai merkonomin tutkinto. Toimistotehtävissä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Työntekijöidemme tulee olla täysi-ikäisiä.

Jätä hakemuksesi ”Hae työpaikkaa” -linkin kautta.

Tervetuloa meille töihin!

Seuraa myös työpaikkailmoitteluamme osoitteessa vsshp.fi/rekry. Siellä julkaisemme kaikki vakituiset paikat sekä sijaisuudet.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointi: 02 313 2115 tai 02 313 3118 ja rekrytointi@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat