Skip to main content
test
Toimistotyöntekijä, eripituiset sijaisuudet - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Oletko sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentelykyvyn omaava toimistotyöntekijä? Sinulla on joustava ja positiivinen asenne ja koet olosi luontevaksi kiireessäkin.

Tarvitsemme vaihtelevasti toimistopuolen työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin aina lyhyistä keikoista pidempiin sijaisuuksiin. Työllistämme eniten toimistopuolen tehtävissä osastonsihteereitä. Lisäksi tarvitsemme ajoittain henkilöstöhallinnon osaavia toimisto- ja klinikkasihteereitä.

Osastonsihteerin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, potilasasiakirjoihin liittyviä sekä muita yksikön toimintaa tukevia tehtäviä. Osassa yksiköistä lähihoitajapohjaisesta asiakaspalvelusihteerin tutkinnosta on etua, koska tehtävään voi liittyä myös lähihoidollista työtä. Terveydenhuollosta saadun työkokemuksen lisäksi arvostamme tietoteknillistä osaamista. Muihin toimistopuolen tehtäviin etsimme henkilöitä aina yksikön tarpeiden mukaan.

Osastonsihteerin sijaisuuteen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva terveysalan perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuolto-alan kouluasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto. Muihin toimistotehtäviin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto.

Täytä hakemus huolella ja pidä hakemuksesi ja käytettävyystietosi ajan tasalla. Lähettämäsi hakemus tulee rekrytointiyksikköön, josta olemme sinuun yhteydessä kun koulutustasi ja kokemustasi vastaavaan tehtävään haetaan työntekijää.

Haastatteluun kutsutuilta hakijoilta tarkistamme henkilöllisyyden lisäksi hakemuksessa mainitut opiskelu- ja työtodistukset nähdyksi. Ota siis mukaasi alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoiden tulee tuoda haastatteluun mukaan oikeaksi todistettu opintorekisteriote, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa ja suoritetut opintopisteet. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työ- ja haastattelutilannetta voit tiedustella: OYS rekrytointipalvelut p. 08 315 4344 ti-to klo 13-15 tai sähköposti: rekrytointi@ppshp.fi

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Yhtenä menestystekijänä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat