Toimistotyöntekijä perusturvakeskukseen (kesätyö) - Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin perusturvakeskuksessa on haettavana toimistotyöntekijän kesätyöpaikka. Työn kesto on kaksi kuukautta. Työaika on 36 h 15 min / viikko.

Jos olet merkonomi tai tradenomi opiskelija täytä sähköinen hakemus 5.3.2021 klo 12.00 mennessä tällä sivulla kirjautumalla "hae työpaikkaa" kohdasta. Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, toimita paperinen hakemus myös samaan aikaan mennessä postitse osoitteella: Huittisten kaupunki, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja sosiaalityön johtaja Maarit Ketola, puh. 044 560 4257 tai maarit.ketola@huittinen.fi

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaalityön johtaja Maarit Ketola, puh. 044 560 4257 tai maarit.ketola@huittinen.fi

Huittisten kaupunki
Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin perusturvakeskus jakaantuu vastuualueisiin joita ovat sosiaali- ja perhepalvelut, ikäihmisten palvelut ja terveyskeskus