Toimistovastaava - Porvoon kaupunki

Toimistovastaava - Porvoon kaupunki

Porvoon sosiaali- ja terveystoimen johto hakee toimistovastaavaa vakituiseen virkaan 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimistovastaava toimii toimistotiimin esimiehenä. Toimistotiimi on uusi tiimi, johon on koottu kaikki sosiaali- ja terveystoimen noin 30 toimistosihteeriä. Toimistovastaavan tehtävänä on kehittää uuden tiimin käytäntöjä ja toimistopalveluja sosiaali- ja terveystoimen yksiköille yhdessä henkilöstön kanssa.

Toimistovastaavan työtehtäviin kuuluu lisäksi toimialan taloussuunnittelijan tehtävät. Taloussuunnittelutehtäviin kuuluu talousarvion ja tilinpäätöksen laadintaan kuuluvat valmistelutehtävät, talousraporttien ja - ennusteiden sekä rahoitushakemusten ja - selvitysten laatiminen sekä muut laskentatehtävät. Tehtäviin kuuluu myös virkaluettelon ylläpitäminen ja erikseen määriteltävät projektitehtävät. Toimistovastaava toimii hallintopäällikön sijaisena lomien ja lyhyiden poissaolojen aikana.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, esimieskokemus ja kokemus taloushallintotehtävistä.
Arvostamme omatoimista ja aktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Sosiaali- ja terveystoimen kokemus, toimistotyön tuntemus ja monipuolinen it-osaaminen luetaan eduksi. Kielitaitona edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kielen hyvää suullista taitoa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemus viimeistään 26.6.2019 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Salla Paavilainen puh 040 676 1453, salla.paavilainen@porvoo.fi

Sosiaali- ja terveystoimen johto
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan