Toimitaterapeutti lasten kuntoutuspalveluihin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme nyt Kymsoten lasten kuntoutuksen yksikköön toimintaterapeuttia työskentelemään psyykkisesti oireilevien lasten ja heidän perheidensä parissa.

Toimit osana moniammatillista työryhmää ja osallistut myös toiminnan kehittämiseen. Toimintaterapeutin työssä toteutetaan sekä arvioita että jossain määrin varsinaista terapiaa, ja myös vanhempien ohjaus kuuluu työnkuvaan.

Työ on määräaikainen 18.6.2020 - 20.5.2021 ja kokoaikainen työ. Työtä tehdään pääasiassa Kuusankoskella osoitteessa Sairaalankuja 3, mutta koulu- ja kotikäynnit sekä muu liikkuva työ kuuluvat myös olennaisena osana työnkuvaan. Työtehtäviä saattaa olla jonkin verran myös muualla Kymenlaaksossa, kuten Kotkassa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen toimintaterapeutin laillistus. Katsomme eduksi työkokemuksen toimintaterapeutin tehtävistä lastenpsykiatrialla. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, reipasta asennetta sekä kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Liisa Äijö, puh: 0400 263 266, liisa.aijo@kymsote.fi,
palveluesimies Katariina Savolainen, puh: 044 2231 751, katariina.savolainen@kymsote.fi ja
palvelupäällikkö Mia Tapiola, puh: 044 2231 628, mia.tapiola@kymsote.fi.

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.