Toimitila-asiantuntija - Kirkkonummen kunta

Toimitila-asiantuntija - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kunnan toimitilapalveluille toimitila-asiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen toimitilapalveluihin. Tehtävänäsi on vastata Kirkkonummen kunnan rakennuskannan omaisuuden hallinnasta ja myytävien rakennusten myymisestä.

Vastuullasi tulee olemaan rakennuskannan salkutuksen ylläpito, rakennusten myynti, ulkopuolisilta vuokrattavien tilojen vuokraus. Tehtävänäsi on myös kehittää toimitilapalveluiden asiakasrajapintaa sekä selkeyttää tilaaja- tuottaja mallia.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva AMK-tutkinto taikka aikaisempi vastaava tutkinto, sekä työkokemusta vastaavasta työstä vähintään 3 vuotta. Katsomme kiinteistötalouden sekä rakennusten myynnin osaamisen eduksi. Kielitaidon osalta edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä arvostamme ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän voimakkaasti kasvavassa Uudenmaan kehyskunnassa. Pääset mukaan erittäin mielenkiintoisiin toimitilahankkeisiin. Sinut perehdytetään ja tulet saamaan tiimisi sekä esimiehesi täyden tuen.

Palkkaus määräytyy teknisen alan sopimuksen mukaan. Kokonaispalkka on välillä 3600 - 4000 euroa, riippuen työkokemuksesta ja henkilökohtaisen lisän määrästä. Työaika on toimistotyöaika. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Toimi täytetään aikaisintaan 13.01.2020 alkaen.

Hakemukset avoinna olevaan toimeen tulee toimittaa sähköisesti 9.12.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa toimitilapäällikkö Jarno Köykkä, 0400 442 753, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Yhdyskuntatekniikan toimiala, Palvelutuotannon tulosalue, Rakennusten ylläpito
Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.