Toimitilahuoltaja - Keuruun kaupunki

Kaksi toimitilahuoltajan työsopimussuhdetta Keuruun kaupungin vanhuspalveluissa. Tämänhetkinen sijoituspaikka Palvelutalo Seiponranta

Palvelutalo Seiponranta on 55 huoneistoa käsittävä palveluasumista tarjoava yksikkö, jossa on kahdeksan lyhytaikaishoidon paikkaa.
Toimitilahuoltajan vastuualueita ovat ensisijaisesti ruokahuolto- ja siivoustyö sekä muut avustavat tehtävät. Ruokapalvelut toimittaa keskuskeittiö, ja osa siivouksesta on ulkoistettu.

Työ on asiakaslähtöistä, jossa korostuvat ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Työ on tiimityötä, joten arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, organisointikykyä, omatoimisuutta ja joustavuutta. Lisäksi arvostamme oman työkyvyn ylläpitämistä.

Työaikamuoto on yleistyöaika.

Kelpoisuusehtona tehtävään on toimitilahuoltajan, laitoshuoltajan tai muu vastaava tutkinto. Hygieniapassi tai muu vastaava hygieniaosaaminen vaaditaan.

Hakemukset täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tiistaihin 25.2.2020 klo 15 mennessä.
Hakemukseen tulee liittää kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi/asukkaat/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tarvittaessa vastaava sairaanhoitaja Piia Lampinen, puh 040 162 7698, kotihoidon ohjaaja Helena Isojärvi puh 040 760 5031, sähköposti: etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu, 42700 Keuruu

Keuruu on hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kauniin luonnon ja vesistöjen ympäröimä vireä maaseutukaupunki. Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa! Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut. Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.