Skip to main content
test

Seinäjoen kaupungin Toimintojentalo on kuntalaisten kohtaamispaikka ja työhönvalmennuskeskus. Toimintojentalossa on valmistuskeittiö, lounas-kahvila, kirpputori, kokous- ja toimistotiloja, sauna sekä sosiaalitilat. Huoneistopinta-ala on 541 m2.

Toimitilahuoltaja/laitoshuoltaja vastaa Toimintojentalon peruspalveluiden tilojen puhtaanapidosta laitoshuoltajan työtehtävien mukaisesti toimien samalla työnopastajana ja perehdyttäjänä. Työtehtävä sisältää työtoiminnan suunnittelua, seurantaa ja perehdytystä sekä opastusta alasta kiinnostuneille ja alalla opiskeleville henkilöille. Toimintojentalon toimitilahuoltaja/laitoshuoltaja tekee tiivistä yhteistyötä työhönvalmennuksen työvalmentajien sekä koko talon henkilöstön kanssa.

Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja, joustavaa, myönteistä ja vastuullista asennetta sekä itseohjautuvuutta ja kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa.

Kelpoisuusehtona on puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto toimitilahuoltaja ja/tai laitoshuoltaja tai muu soveltuva koulutus.

Työsopimus: vakituinen
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: 2.1.2023
Työaika: yleistyöaika
Koeaika: 6 kk
Haku päättyy: 9.12.2022 klo 16.00

Lisätietoja

http://www.toimintojentalo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valmennuspäällikkö Jaana Murhakorpi, 040 553 6562
Toiminnanjohtaja Kaija Kuusisto, 050 529 4252

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Konsernipalvelut, Hallintopalvelut, Toimintojen talo

Toimintojentalo on Seinäjoen kaupungin työhönvalmennuskeskus ja asukkaiden kohtaamispaikka. Toimintojentalo tarjoaa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kokemuksia lounaskahvilan ja satojen erilaisten tapahtumien muodossa yli sadalle tuhannelle ihmiselle vuosittain. Toimintojentalon työelämäosallisuutta edistäviä palveluja toteutetaan työhönvalmennuksen keinoin, joka tavoittaa noin sata henkilöä vuodessa. Meillä Toimintojentalolla Elämä on parempaa yhdessä nautittuna.


Osoite: Kasperinviita 13, 60150 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat