Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee n. 450 ammattilaista. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta n. 2100 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä.

Hei sinä toimitilahuoltaja!

Etsimme tehtävästä innostunutta toimitilahuoltajaa sijaisuuteen Länsikaaren päiväkotiin 22.8.2022-31.12.2022 väliselle ajalle. Työ voi alkaa jo aiemmin sopivan työntekijän löydyttyä.

  • Päiväkodin tiloissa on 2 varhaiskasvatusryhmää ja 1 alkuluokka
  • Työparinasi on toinen osa-aikainen toimitilahuoltaja
  • Tehtäviisi kuuluu siivous- ja liinavaatehuoltoa, avustamista päiväkotiravintolassa lasten ruokailuissa sekä avustamista tarpeen mukaan myös lapsiryhmissä
  • Pääset mukaan osaksi kasvattajayhteisöämme, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa
  • Meille on tärkeä luoda lapsille turvallinen kasvuympäristö, jossa on mahdollisuus kokea leikin, oivaltamisen, onnistumisen ja oppimisen iloa.
TARJOAMME SINULLE
  • Mukavan työyhteisön ja työn, jonka saa tehdä lasten parissa.
  • Työparin, jonka kanssa suunnitella ja jakaa työtä
  • Läsnäolevan ja tukea antavan esimiehen
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Minna Tuure p. 040 317 4343.

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n/KVTES:n mukaisesti.

Hakuaika päättyy 19.8. 2022 klo 15.00. Toivomme, että jättäisit itsestäsi hakemuksen lisäksi noin minuutin pituisen videoesittelyn.

Tule kanssamme tekemään lapselle hyvä päivä!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodinjohtaja Minna Tuure p. 040 317 4343.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat