Toimitilajohtaja, virka - Porvoon kaupunki

Toimitilajohtaja, virka - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupunki tarjoaa haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä laajalla metropolialueella kasvavassa, yli 50 000 asukkaan kaupungissa.

Kaupunki hakee vakituiseen virkaan toimitilajohtajaa 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme innostavan työilmapiirin, modernit työvälineet sekä kilpailukykyisen palkan. Pääset virassasi soveltamaan osaamistasi laajasti. Toimit kaupunkikonsernin johtoryhmän jäsenenä.

Toimitilajohto hallinnoi Porvoon kaupunkikonsernin rakennus- ja asunto-omaisuutta sekä vastaa asuntoasioista. Toimitilajohtajan vastuulla on kaupungin n. 380 miljoonan kiinteistöomaisuus ja sen kehittäminen. Toimit esimiehenä 16 ammattilaisen yksikölle.

Toimitilajohtajan keskeisimpiä työtehtäviä ovat:
- Kaupungin uusien ja peruskorjattavien toimitilojen rakennuttaminen
- Kaupungin omistamien kiinteistöjen ja asunto-osakkeiden myyminen ja ostaminen
- Toimitilojen ja asuntojen vuokraaminen kaupungille
- Rakennushankkeissa rakennuttajan puhevallan käyttäminen ja rakennuslupien hakeminen
- Toimitilajohdon tehtäväaluepäällikön tehtävät
- Konserniohjaus asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä kaupungin asuntokonsernin osalta
- Erikseen sovittavat edunvalvontatehtävät

Viran ja toimitilajohdon vastuualueet voivat tarkentua ja muuttua myöhemmin.

Toimitilajohtajan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä kokemus kiinteistö- ja/tai rakentamisalalta. Tehtävän hoito edellyttää suomen ja ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen luetun tekstin ymmärtämisen taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Arvostamme laaja-alaista kokemusta uudis- tai korjausrakentamisesta, esimieskokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vaativista hankintaprosesseista. Hyvät viestintävalmiudet, talousosaaminen ja paineensietokyky ovat tehtävässä suoriutumisen kannalta tärkeitä.

Palkka määräytyy kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Työaika on 36,75 tuntia viikossa.
Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 26.6.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula puh. 040 352 2033 tai jukka-pekka.ujula@porvoo.fi torstaina 13.6. klo 10-12, maanantaina 17.6. klo 13.30-15.30 ja maanantaina 24.6. klo 10.30-12.30.

Toimitilajohto
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan