Toimitilapäällikkö - Kaarinan kaupunki

Toimitilapäällikkö - Kaarinan kaupunki

Haemme toimitilapäällikköä vakituiseen virkasuhteeseen, johtamaan Kaarinan kaupungin tila- ja ravintopalveluja.

Toimitilapäällikkö on teknisten palveluiden johtoryhmän jäsen. Hänen tehtävänään on toimia yksiköiden vetäjien esimiehenä ja vastata vastuualueen operatiivisesta johtamisesta.

Tilapalvelut ylläpitää, peruskorjaa ja uudisrakentaa kaupungin hallinnoiman rakennuskannan sekä hoitaa niihin liittyvät hallinnolliset tehtävät: mm. vuokrasuhteet ja -sopimukset, kiinteistöpalveluhankinnat sekä pitkäjänteisen rakennuskannan kehityksen osana kehittyvää kaupunkia. Puhtaus- ja ravintopalvelut vastaa kaupungin siivous- ja ruokapalveluista oman ja ostopalvelun yhdistelmänä.

Kaarinassa toteutetaan lähivuosien aikana useiden kymmenien miljoonan eurojen talonrakennusinvestoinnit eri tyyppisiin palvelurakennuksiin. Investointiohjelmassa on mm. liikuntahalli, paloasema, päiväkoteja ja kouluja. Arjen ohella tämän poikkeuksellisen vaativan investointiohjelman läpivientiin tarvitsemme osaavan ja sitoutuvan päällikön. Tehtävässä toimitaan läheisessä yhteistyössä kaupungin muiden palvelualueiden kanssa.

Toimitilapäällikön kelpoisuusehtona on vähintään virkaan soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva opistotasoinen insinööritutkinto.

Viran täytössä katsotaan eduksi talonrakennusalan laaja-alainen työkokemus, jossa yhdistyvät mm. projektijohtamisen sekä talouden ja hankintojen osaaminen sekä kokemus esimiestehtävistä. Arvostamme myös yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Odotamme toimitilapäälliköltä kehittämismyönteistä ja ratkaisukeskeistä työotetta kiireenkin keskellä.

Tarjoamme näköalapaikan Kaarinassa, innovatiivisuudestaan ja yritysmyönteisyydestään tunnetussa kaupungissa. Kaarina kasvaa ja kehittyy Turun seudun toiseksi suurimpana kaupunkina. Toimitilapäällikön ympärillä toimii osaava työyhteisö rakennuttamisen, peruskorjauksen ja toimitilapalveluiden parissa.

Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule töihin luovaan ja rohkeaan joukkoomme!

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Tekniset palvelut, Anne Jokinen, PL 12, 20781 Kaarina. Merkitse kuoreen "toimitilapäällikkö". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta. Muita mahdollisia liitteitä ei huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tekninen johtaja
Jyrki Haapasaari
puh. 040 5070238
jyrki.haapasaari@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, tekniset palvelut
Osoite: Kaarina

Kaarina on yli 33 000 asukaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin.

Tutustu työnantajaan