Toimitusinsinööri / Kiinteistönmuodostus - Tampereen kaupunki

Kiinteistönmuodostus on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää ja se vastaa lakisääteisistä asemakaava-alueen kiinteistönmuodostustehtävistä, kuten tonttijaoista, kiinteistötoimituksista ja valtion kiinteistörekisterin ylläpidosta kaupungin asemakaava-alueella.

Haemme toimitusinsinööriä vakinaiseen virkaan. Tehtävä on kiinteistömuodostukseen liittyvät monipuoliset tehtävät kuten esim. tonttijaot, kiinteistötoimitukset, asiakaspalvelu, teknisenä tukena toimiminen ja prosessien kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan soveltuva tutkinto (esim. teknikko, insinööri tai ylempi vastaava tutkinto, KML 5§).

Arvostamme kokemusta kiinteistönmuodostamistehtävistä, paikkatiedosta, halua soveltaa uusia toimintatapoja ja tukea prosesseja.
Hakijalta toivotaan hyvää yhteistyökykyä ja osaamista toimisto-ohjelmistojen käytöstä. Oikea asenne ja into oppia uutta ovat plussaa!

Lisätietoja tehtävästä antaa maanmittausinsinööri Antti Alarotu, puh. 040 776 4970 ja kiinteistöinsinööri Eino Jaskari, puh. 050 362 1150, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 15.6.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa maanmittausinsinööri Antti Alarotu, puh. 040 776 4970 ja kiinteistöinsinööri Eino Jaskari, puh. 050 362 1150, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Kaupunkiympäristön palvelualue / Kaupunkiympäristön suunnittelu
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!