Skip to main content
test
Toimitusinsinöörin viransijaisuus - Nokian kaupunki

Kaupunkikehityspalveluiden maankäytön tulosalueella on uudelleen haettavana toimitusinsinöörin viransijaisuus 2.5.2023 - 31.7.2024 väliselle ajalle. Toimitusinsinööri toimii kaupunkimittauksen tulosyksikössä ja vastaa tonttijakojen laadinnasta ja kiinteistötoimituksista.

Toimitusinsinöörinä pääset työskentelemään itsenäisesti mm. tonttijakojen laadinnan, asemakaava-alueen tonttien ja yleisten alueiden lohkomisten, rajankäyntien sekä rasitetoimitusten parissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan korkeakoulututkinto (AMK tai DI) tai vastaava aiempi teknikkotasoinen maanmittausalan tutkinto sekä sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hakijalta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi kokemus tonttijakojen laadinnasta, kiinteistötoimituksista, KTJkii-rekisterinpitosovelluksesta ja ArcGIS-ohjelmistoista sekä hyvä kunnallishallinnon ja lainsäädännön tuntemus luetaan eduksi hakijalle.

Palkkaus määräytyy Kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden antama todistus terveydentilastaan. Viransijaisuuden täyttämisen yhteydessä käytetään 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ja cv tulee toimittaa ti 11.4.2023 kello 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

tonttipäällikkö Harri Järvenpää, puh. 044 4860 976
toimitusinsinööri Eija Arpiainen, puh. 044 4861 642
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, kaupunkikehityspalvelut

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1900 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta.


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat