test

Toimitusjohtaja

Hakuaika päättyy  22.3.2023 15:00

ISLAB hyvinvointiyhtymässä on haettavana TOIMITUSJOHTAJAN virka

Oletko sinä johtamisen vahva ammattilainen, joka luotsaa ISLAB hyvinvointiyhtymän uudelle tasolle? Sinua odottaa laadukas, kotimainen ja rohkea kliinisen laboratorioalan asiantuntijaorganisaatio. Tehdään yhdessä ISLABista menestystarina.

Haemme kehittämishakuista toimitusjohtajaa vastaamaan ISLAB hyvinvointiyhtymän kokonaisvaltaisesta johtamisesta, toiminnan ja talouden tuloksellisuudesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemusta sekä terveydenhuollon toimialan kokemusta/tuntemusta. Eduksi katsomme alue- ja kunnallishallinnon tuntemuksen sekä liiketaloudellisen kokemuksen. Arvostamme näyttöä menestyksekkäästä johtamisesta. Olet johtajana aktiivinen, itsenäinen sekä toimeenpanokykyinen ja sinulla on vahvat verkosto-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Odotamme sinulta myös vahvaa halua ja edellytyksiä kehittää hyvinvointiyhtymän toimintaa.

ISLABin hallinto sijaitsee Kuopiossa, mutta toivomme sinun liikkuvan laaja-alaisesti ISLABin toiminta-alueella. Käytössämme on joustava etätyömahdollisuus.

Virka täytetään 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassaolevana. Virkaan perehtyminen edellyttää työn aloittamista 1.8. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valitun kanssa laaditaan johtajasopimus.

www.islab.fi
https://www.esitteemme.fi/islab/WebView/

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Merja Miettinen, puh. 044 7113592 (merja.miettinen@islab.fi) ja
hallituksen puheenjohtaja Ilkka Pirskanen, puh. 013 330 4500 (ilkka.pirskanen@siunsote.fi)

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. ISLAB on Itä-Suomen alueen hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille. Palveluihimme kuuluu terveydenhuoltoon kuuluvia erityistehtäviä, joita ovat koulutus, tutkimus sekä muut viranomaistehtävät. Tutustu työnantajaan