Skip to main content
test

Kiinteistö Oy Vaalan Niska hakee TOIMITUSJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Kiinteistö Oy Vaalan Niska

Kiinteistö Oy Vaalan Niska on vuonna 1996 perustettu Vaalan kunnan 100% omistama asuntopalveluita tarjoava tytäryhtiö. Isännöimme Vaalan kunnan suoraan omistamien asuntojen ja kiinteistöyhtiön sekä joidenkin yhteisöjen asuntoja ja vuokrausta.

Tavoitteenamme on toimia taloudellisesti ja tehokkaasti niin, että kuntalaisten ja kuntaan muuttavien asumispalvelut olisivat määrältään riittävät ja laadultaan hyvät. Isännöitäviä vuokra-asuinhuoneistoja on tällä hetkellä 253 kpl. Isännöitäviä liikehuoneistoja on 4 kpl ja palvelutiloja 3 kpl.

Toimitusjohtajan tehtävät

Kiinteistö Oy Vaalan Niskan toimitusjohtajana vastaat yrityksen sekä asiakasyhteisöjen hallinnosta ja isännöitsijän tehtävistä. Näitä ovat esimerkiksi asuntojen vuokraus, kirjanpito, taloudenhoito ja ilmoitusvelvollisuuden piiriin kuuluvat asiat.

Työhösi kuuluu lisäksi teknisen ylläpidon suunnittelu ja toteutus, korjausten ja huollon budjetointi sekä korjaustoimenpiteiden organisointi ja kiinteistöjen kehittämiseen liittyvät tehtävät. Hoidat myös ulkopuolisten palveluiden kilpailutus-, tilaus- ja valvontatehtäviä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja monipuolisen työn Kainuun meren eli Oulujärven rannalla. Vaala on luonnonläheinen kunta Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuun rajalla. Vaala on myös osa Rokua Geoparkia, joka on saanut ensimmäisenä Suomessa UNESCOn Global Geopark -statuksen. Vaalassa on turvallista asua, elää, tehdä töitä ja viettää vapaa-aikaa.

Meillä on avoin ja ystävällinen toimintakulttuuri, jossa kunnioitamme toinen toisiamme. Meillä on hauskaa yhdessä ja porukkaamme pääsee mukaan! Toimitusjohtajana saat tehdä monipuolista yhteistyötä kunta-alan alan ammattilaisten sekä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin lukuisilla eduilla. Tarjoamme sinulle Smartumin edut, työhyvinvointitarjottimen kymmenine palveluineen, työsuhdepolkupyöräedun sekä alennusta paikallisista lounasravintoloista. Myös arjen ja työn yhteensovittaminen on meillä helppoa: sinulla on mahdollisuus työskennellä sopimuksen mukaan myös osittain etänä.

Toivomme sinulta

Edellytämme sinulta vähintään toisen asteen tutkintoa kaupalliselta tai tekniseltä alalta tai riittävää kokemusta vastaavista tehtävistä. Katsomme eduksi isännöitsijän koulutusalan tutkinnon (IAT, ITS tai AIT), Visma Fivaldi -ohjelmiston tuntemuksen, hankinta- ja kilpailutusosaamisen sekä työkokemuksen rakennuttamisen ja korjausrakennuttamisen työtehtävistä.

Arvostamme lisäksi asioiden kokonaishallintaa, asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä. Edellytämme sinulta valmiutta työskennellä tarpeen mukaan iltaisin.

Työsuhde ja palkkaus

Toimitusjohtajan työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimitusjohtajalle tehdään toimitusjohtajasopimus, ja palkkaus sovitaan sopimuksen mukaisesti. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön. Hyödynnämme valintaprosessissa tarvittaessa soveltuvuustestejä. Hakijalle voidaan tarvittaessa hakijalle tehdä myös turvallisuusselvitys.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköisesti viimeistään 1.2.2023 klo 16:00 mennessä:
kuntarekry:fi:n, mol.fi:n tai monster.fi:n kautta.

Voit esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Voit kysyä tarkempia tietoja toimitusjohtajan tehtävistä ja Kiinteistö Oy Vaalan Niskan toiminnasta hallituksen puheenjohtaja Esa Karjalaiselta, puh. 0400 584
612, esa.karjalainen@vaala.fi. ja/tai asuntotoimen toimistonhoitaja Soili Anttoselta, puh. 0400 855 952, soili.anttonen@vaala.fi. Tavoitat Soilin arkipäivisin klo 9.00 - 15.00

Lisätietoja

Vaalan kunta, Hallintopalvelut

Tutustu Kiinteistö Oy Vaalan Niskan toimintaan Vaalan kunnan sivulla: https://www.vaala.fi/elinvoima/rakentaminen-ja-asuminen/asuntopalvelut-kiinteisto-oy-vaalan-niska-kiinteistohuolto-2/


Osoite: Vaalantie 14, 91700 Vaala
Vaalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat