Toimitusjohtaja - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Tule johtamaan ja kehittämään vuonna 2020 toimintansa aloittanutta Pohjois-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon osuuskuntaa ja sen omistamaa TERVIA Osaajat Oy:tä.

Pohjois-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon osuuskunta on viiden sairaanhoitopiirin (Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Länsi-Pohja, Kainuu ja Keski-Pohjanmaa) perustama osuuskunta. Osuuskunnan tehtävä toiminnan käynnistämisvaiheessa on tuottaa omistajilleen henkilöstövuokrausta sekä tukea osaamispääoman riittävyyttä OYS-ervan päivystävissä sairaaloissa. Tulevaisuudessa osuuskunnan ja sen tytäryhtiön toimintaa on tarkoitus laajentaa omistajasairaanhoitopiirien tarpeita vastaavalla tavalla.

Toimitusjohtajana vastaat liiketoiminnan kehittämisestä määritellyn strategian mukaisesti, vastaat operatiivisesta johtamisesta ja taloudesta. Kehität osuuskunnan/yhtiön toimintoja kokonaisvaltaisesti yhteistyössä sairaanhoitopiirien sekä muiden sidosryhmien kanssa. Osallistavalla ja kannustavalla johtamisella varmistat organisaation päivittäisen arjen sujuvuuden.

Odotamme sinulta liiketoimintalähtöistä näkemystä organisaation toimintojen kehittämisestä sekä näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta. Arvostamme kykyä strategiseen ajatteluun. Terveydenhuoltoalan hyvä tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiudet sekä halu vaikuttaa ja työskennellä toimialan tulevaisuuden kehittämiseksi ovat menestymisen kannalta keskeisiä edellytyksiä. Toimitusjohtajan tehtävän toimipiste sijaitsee Oulussa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Tehtävän hoitamisen kannalta olisi hyvä, jos tehtävä voidaan ottaa vastaan vuodenvaihteessa 2020/2021.

Lisätietoja

http://www.tervia.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Pohjois-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon osuuskunnan sekä TERVIA Osaajat Oy:n hallitusten pj. Ilkka Luoma, p. 040 767 1609 (tiedustelut vain klo 15 - 17 välisenä aikana).
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon osuuskunta sekä TERVIA Osaajat Oy
Osoite: Oulu

Pohjois-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon osuuskunta sekä Tervia osaajat Oy varmistaa yhdenvertaista ja laadukasta erikoissairaanhoitoa Pohjois-Suomen alueelle.