Toimitusjohtaja, Pudasjärven Kehitys Oy - Pudasjärven kaupunki

Pudasjärven Kehitys Oy hakee toimitusjohtajaa

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme uutta toimitusjohtajaa johtamaan kehitysyhtiön toimintaa.

Olet tuoretta elinkeinojen kehittämisnäkemystä ja -osaamista omaava aktiivinen ja yhteis-työkykyinen kehittäjä. Olet tavoitteellinen ja kehitysmyönteinen tiimipelaaja, joka toimii yrityslähtöisesti, kädet savessa oman asiantuntijatiiminsä jäsenenä ja motivoijana.

Lisäksi osaat hyödyntää laajempaa yritystuki- ja yhteistyöverkostoa ja sen resursseja. Kykenet myös itsenäiseen ja strategiatason työskentelyyn, ja tartut erilaisiin haasteisiin myönteisellä asenteella.

Sinulla on kyky toimia muuttuvissa olosuhteissa myös paineen ja kiireen alla ja saat asioita tapahtumaan.

Sinulla on näyttöä tuloksellisesta toiminnasta elinkeinoelämän kehittämisessä. Tunnet niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin toimintaa, ja osaat neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoisena sovittaa yhteen erilaisia intressejä ja edistää yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kesken. Tunnet mikro- ja pk-yrityskenttää ja sinulla on kokemusta myös yritys- ja aluekehittämis-hankkeista.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuva korkeakoulututkintoa, kokemusta elinkeinoelämän kehittämistyöstä ja johtamisesta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Eduksi luetaan kokemus kiinteistökehityksestä, talousosaaminen, kokemus kuntaorganisaation toiminnasta sekä monipuolinen kielitaito.

Oletko valmis tulemaan osaksi huipputiimiä?

Tule johtamaan kehitysyhtiötä ja toteuttamaan sen tarjoamien elinvoimapalvelujen kautta vuonna 2021 uudistuvaa Pudasjärven kaupunkistrategiaa. Pudasjärvellä on parhaillaan käynnissä joukko yksityisiä ja julkisia investointeja, ja kaupunki haluaa edistää asiakaskeskeisten yrityspalvelujen edelleen kehittämistä, yritysten kasvua ja uutta liiketoimintaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.3.2021 kello 16.00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja, kaupunginjohtaja Tomi Timonen 26.2. klo 9-16, 5.3. klo 9-12, 8.3. klo 9-16, puh: 050 454 8230.

Pudasjärven Kehitys Oy on perustettu vuonna 2018 ja tuottaa Pudasjärven kaupungin elinvoimapalvelut. Kehitysyhtiö palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

Yhtiön päätehtävinä on laadukkaiden yrityspalvelujen lisäksi kehittää yritysten toimintaympäristöä sekä aluemarkkinointia ja hoitaa investonin palveluja. Toiminta on asiakaslähtöistä ja yhtiön vahvuutena on osaava henkilöstö sekä yksilöllinen, luottamuksellinen ja joustava palvelu. Yhtiön omistaa Pudasjärven kaupunki ja henkilöstön määrä on 3-4.

www.pudasjarvenkehitys.fi

Tutustu työnantajaan

Pudasjärven kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja, kaupunginjohtaja Tomi Timonen 26.2. klo 9-16, 5.3. klo 9-12, 8.3. klo 9-16, puh: 050 454 8230.

Pudasjärven kaupunki
Osoite: Kauppatie 5, 93100 Pudasjärvi

Pudasjärven Kehitys Oy on perustettu vuonna 2018 ja tuottaa Pudasjärven kaupungin elinvoimapalvelut. Kehitysyhtiö palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhtiön päätehtävinä on laadukkaiden yrityspalvelujen lisäksi kehittää yritysten toimintaympäristöä sekä aluemarkkinointia ja hoitaa investonin palveluja. Toiminta on asiakaslähtöistä ja yhtiön vahvuutena on osaava henkilöstö sekä yksilöllinen, luottamuksellinen ja joustava palvelu. Yhtiön omistaa Pudasjärven kaupunki ja henkilöstön määrä on 3-4.