Skip to main content
test
Toimitusjohtaja / Techvilla Oy - Hyvinkään kaupunki

Teknologiakeskus TechVilla Oy on Hyvinkään kaupungin omistama voittoa tavoittelematon kehitysyhtiö. TechVilla luo hankkeissaan uutta osaamista ja tietoa, joista on sen asiakkaille välitöntä hyötyä. Tuemme pk-yrityksiä kehittymään, uudistumaan ja menestymään. Edistämme Hyvinkään yritysten elinvoimaa. Katso lisää www.techvilla.fi

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen

Toimitusjohtajaa

Toimitusjohtaja vastaa TechVillan strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta. Johdat innostavalla ja motivoivalla otteella kasvussa olevaa asiantuntijoista koostuvaa hanketiimiä. Vaikutat aktiivisesti erilaisissa aluekehittämisen sidosryhmäverkostoissa. Osallistut julkisrahoitteisten hankkeiden valmisteluun. Toimit myös asiantuntijana hankkeiden toteutuksessa.

Odotamme sinulta
- korkeakoulututkintoa
- monipuolista kokemusta yrityselämästä
- näyttöä strategisesta sekä onnistuneesta asiantuntijaorganisaation johtamisesta.

Menestyksekäs tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sidosryhmien kanssa, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme kokemusta myös laaja-alaisesta hankeosaamisesta ja niiden rahoitusjärjestelyistä.

Tarjoamme sinulle työtehtävää, jossa pääset vaikuttamaan alueemme yritysten ja niiden toimintaympäristön kehittymiseen. Toimesi kautta voit vahvasti vaikuttaa Uudenmaan pk-yritysten menestymiseen.

Työn aloitus ja muut ehdot määräytyvät laadittavan johtajasopimuksen mukaan.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen www.kuntarekry.fi työavain 493070 viimeistään 5.2.2023.
Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat
TechVillan väliaikainen toimitusjohtaja Mikko Koskela, 0400 660 946
hallituksen puheenjohtaja Marko Kankare, 040 515 2949

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Konsernipalvelut ja hallinto, Elinvoima yksikkö, Elinkeinotoimi

Hyvinkää on elinvoimainen elämyskaupunki. Tule mukaan rakentamaan kaupunkia noin 47 000 hyvinkääläiselle. Olemme Uudenmaan viidenneksi suurin kaupunki, jossa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme hyvinkääläisille ja vierailijoille monipuolisia palveluja ja mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.


Osoite: Kankurinkatu 4, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat