Toimitusjohtajat ja vesilaitoksen johtaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupunki hakee kahdelle tytäryhtiölleen toimitusjohtajaa sekä vesilaitoksen johtajaa.

Toimitusjohtajana vastaat kahden eri yhtiön operatiivisesta johtamisesta ja liiketoimintojen kehittämisestä. Lisäksi toimit virkasuhteessa kaupungin vesilaitoksen johtajana. Arvostamme johtamis- ja viestintätaitoja, talouden ja elinkeinoelämän tuntemusta, hyviä verkostoitumistaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. Käytännön kokemus energia- tai vesihuoltoalalta sekä kunnallisen päätöksentekomenettelyn tunteminen katsotaan hakuprosessissa hakijan eduksi.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia sekä hyvää perehtyneisyyttä tehtäväalueeseen. Valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakijalla on mahdollisuus esittää hakemuksen yhteydessä palkkatoiveensa.

Lisätietoja

www.orimattila.fi, www.orimattilanvesi.fi, www.orimattilanlampo.fi

Tutustu työnantajaan

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaavat toimitusjohtaja Mikko Paajanen p. 044 781 3611,kaupunginjohtaja Osmo Pieski p. 044 781 3600 ja vs. tekninen johtaja Annukka Huisko-Moilanen, puh. 044-781 3580..

Orimattilan Vesi Oy, Orimattilan Lämpö Oy ja Orimattilan kaupunki/Orimattilan vesilaitos
Osoite: Tokkolantie 3, 16300 Orimattila

Orimattila on kehittyvä, kasvava ja vetovoimainen n. 16 300 asukkaan viihtyisä maaseutukaupunki Lahden seudulla. Lisätietoa Orimattilasta www.orimattila.fi.

Orimattilan Lämpö Oy on kaupungin ja Kymenlaakson Sähkö Oy:n omistama yhtiö. Vuosittain tuottamastamme 40 GWh kaukolämpöenergiasta yli 90 % on peräisin uusiutuvista energialähteistä. Yhtiön liikevaihto on noin 2,3 milj. euroa ja palveluksessamme on neljä henkilöä. Orimattilan Vesi Oy on kokonaan kaupungin omistama yhtiö, joka vastaa vesihuoltoinfran uudisrakentamisesta ja saneeraamisesta. Samaan toimintayksikköön kuuluu Orimattilan kaupungin vesilaitoksen taseyksikkö, joka tuottaa vesihuoltopalvelut kaupungin asukkaille ja teollisuudelle. Henkilöstömäärämme on yhdeksän.