test
Toisen kotimaisen ja vieraiden kielten lehtori - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana 1.8.2022 alkaen toistaiseksi täytettävä lukiokoulutuksen toisen kotimaisen kielen ja vieraiden kielten lehtorin virka. Opetettavina aineina on ruotsi sekä vieraana kielenä venäjä, saksa tai englanti. Viran lukuvuosittaisissa tehtävissä pääasiallinen tai lähes yksinomainen opetettava aine on ruotsi, ja virkaan valittavalta edellytetään hyvää valmiutta lukion A-ruotsin opetukseen. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Porkkalan lukio.

Virkaa täytettäessä otetaan huomioon ainoastaan kelpoiset hakijat. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virkaa täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä ansioluettelo.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 398640.

Hakuaika päättyy ke 26.1.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.porkkalanlukio.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Porkkalan lukion rehtori Matti Autero, puh. 050 3107078 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkotallintie 6, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat