Tontti-insinööri - Turun kaupunki

Haemme tontti-insinööriä kaupunkiympäristötoimialan kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus -palvelualueen tonttipalveluihin vakinaiseen työsuhteeseen.

Tonttipalvelut-yksikkö huolehtii osaltaan kaupungin maanhankinnasta, kiinteistöjen kehittämisestä, luovutuksista sekä maankäyttösopimusten valmistelusta. Yksikön vastuulla on myös kaupungin sisäiset maanvuokraukset, myyntipaikat, ulkoilualueet, siirtolapuutarhat, kaupungin maa- ja vesiomaisuuden kiinteistönpito ja isännöinti. Lisäksi yksikkö huolehtii kunnalle asuntolainsäädännön mukaan kuuluvista viranomaistehtävistä.

Tontti-insinöörin tärkeimmät tehtävät ovat omakotitonttien luovutusprosessista vastaaminen ja omakotitonttien luovutuksiin liittyvät muut tehtävät sekä niihin liittyvät neuvottelut sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tontti-insinöörin tehtäviin voi kuulua myös muita kiinteistökehittämiseen ja kiinteistönluovutukseen ja maanmittausalaan liittyviä tehtäviä. Tehtävän tarkempi kuvaus räätälöidään henkilön osaamisalueiden mukaan.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä. Työssä pärjääminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Omakotiasiakkaiden asiakaspalvelussa englannin kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, innostuneen työilmapiirin ja asiantuntevan organisaation tuen.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/kaupunkiymparistotoimiala
http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. tonttipäällikkö Suvi Panschin p. 040 1374 909 etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Kaupunkiympäristötoimiala, Kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus, Tonttipalvelut
Osoite: Puolalankatu 5, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Sinulle suositellut työpaikat