test
Tontti-insinöörin viransijaisuus - Kangasalan kaupunki

Haemme tontti-insinöörin määräaikaista viransijaista teknisen keskuksen maankäytön palvelualueelle paikkatiedon palveluyksikköön. Tehtävässä toimitaan tontti-insinöörin viransijaisena 31.3.2023 asti. Viransijaisuuden hakuaikaa jatketaan 8.12.2021 klo 15.00 asti. Aiemmin viransijaisuuteen tulleet hakemukset otetaan huomioon viransijaisuutta täytettäessä.

Tontti-insinööri vastaa kaupungin tonttien markkinoinnista ja luovuttamisesta, sekä maaomaisuuteen ja Maanmittauslaitoksen ylläpitämään kiinteistörekisteriin liittyvistä tehtävistä. Tontti-insinööri edustaa kaupunkia kiinteistötoimituksissa ja mm. valmistelee katualueiden haltuunotot ja hakee mahdolliset kiinteistötoimitukset. Tehtävä sisältää paljon asiakaspalvelua.

Tontti-insinööri toimii edellä mainittujen tehtävien lisäksi paikkatiedon palveluyksikön esimiehenä. Paikkatiedon palveluyksikön tehtäväkenttään kuuluvat tontti- ja kiinteistö-asioiden lisäksi esimerkiksi maastomittaustehtävät, kartta- ja paikkatietoasiat sekä kaupungin omistamiin metsiin ja peltoihin liittyvät tehtävät.

Haemme tehtävään haasteita pelkäämätöntä, kehittymishaluista, aikaansaavaa ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä, joka työskentelee sekä itsenäisesti että yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Tontti-insinöörin kelpoisuusvaatimus on virkaan soveltuva maanmittausalan korkeakoulututkinto.

Tehtävä soveltuu kokeneen konkarin lisäksi hyvin myös haasteita ja oppimista pelkäämättömälle vähemmän kokeneelle maanmittarille. Asenne ratkaisee.

Tehtävä edellyttää satunnaista oman auton käyttöä.

Kangasalan kaupunki on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava noin 32 000 asukkaan kaupunki Tampereen kyljessä. Tontti-insinöörin tehtävässä pääset näköalapaikalle kehittymään sekä kehittämään positiivisessa ja eteenpäin katsovassa noin 30 hengen tiimissä. Kangasala on sloganinsa mukaisesti vaatimattomasti paras.

Tehtäväkohtainen palkka on 3.956,13 €/kk, joka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Geodeetti Juha Iivonen p. 050 596 9125 ja elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala p. 044 430 9421 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat