Trainee / Ympäristöinsinööri (4) - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 000 työntekijän voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Oletko sinä tulevaisuuden kollegamme? Haluatko tulla tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi?

Hae mukaan trainee-ohjelmaan! Pääset mukaan tekemään, oppimaan ja kehittämään yhdessä. Samalla luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten ja pääset laajemmin tutustumaan kaupunkiin työnantajana. Trainee-ohjelman kautta voit suorittaa korkeakouluharjoittelusi tai saada vastavalmistuneena hyvän alun työurallesi. Tampereen kaupungin Trainee-ohjelma toteutetaan 16.8. - 17.12.2021. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa. Työskentelemme hybridityömallissa, joka mahdollistaa vallitsevan koronatilanteen mukaiset joustavat etä- ja lähityöratkaisut.

Ympäristöterveys on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kestävä kaupunki -palveluryhmää. Toiminta-alueena ovat Tampereen, Oriveden, Kangasalan, Valkeakosken ja Akaan kaupungit sekä Juupajoen, Pälkäneen ja Urjalan kunnat. Ympäristöterveyden yksikössä on elintarvikevalvonnan, terveydensuojelun ja eläinlääkintähuollon sektorit, joissa työskentelee yhteensä 50 henkilöä.

Liity joukkoomme ympäristöterveydenhuoltoon! Haemme yhteensä neljää (4) traineeta elintarvikevalvontaan ja terveydensuojeluun:

-Elintarvikevalvonnan traineena tehtäviisi liittyy avustamista mm. ravintolisätoimijoiden, alkutuotannon ja muiden toimijoiden kartoitusta sekä avustamista verkkosivujen laillisuuden valvonnassa. Tehtäviisi liittyy myös valvontatietojen tallentamista tietojärjestelmiin sekä muita avustavia tehtäviä.
-Terveydensuojelun traineena pääset avustaviin tehtäviin mm. talousvesivalvonnassa sekä sisäilma-asioissa.
-Talousvesivalvonnan traineena tehtäviisi kuuluu mm. vesiosuuskuntien koulutuksen ja ohjauksen suunnittelua, valvontatulosten kirjaamista sekä palaverien materiaalien valmistelua ja pöytäkirjojen laatimista.
-Sisäilma-asioiden traineena tehtäviisi kuuluu mm. avustaminen sisäilmaneuvonnassa, asuntoyhteisöjen tupakointikieltopäätösten valmistelua, valvontatietojen tallennusta tietojärjestelmiin sekä avustamista terveydellisten olojen tarkastuksilla.

Tehtävät sisältävät myös ympäristöterveydenhuollon verkkoviestinnän kartoitusta sekä verkkoviestinnän suunnittelua. Tehtäviin voidaan sisällyttää valmiusharjoituksen suunnittelua ja toteutusta ympäristöterveydenhuollolle.

Kerrothan hakemuksessasi, mitä harjoittelupaikka olet ensisijaisesti hakemassa.

Kelpoisuusvaatimuksena traineemme tehtävään on vähintään kolmen vuoden korkeakouluopinnot ympäristöterveyteen soveltuvilta aloilta (esimerkiksi vesihuoltotekniikka, elintarvikeala, ympäristöterveys, ympäristötekniikka, viestintä).

Katsomme eduksi hyvän ICT-osaamisen, sujuvan tekstin tuottamisen suomen kielellä, hyvät työyhteisötaidot sekä oma-aloitteisuuden.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tarja Hartikainen, puh. 050 5545899 (terveydensuojelu) 31.3. klo 9-16, Paula Saarijärvi puh. 050 4620477 (elintarvikevalvonta) etunimi.sukunimi@tampere.fi

Liitäthän hakemukseesi opintorekisteriotteesi.

Hakuaika päättyy 11.4.2021.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Tarja Hartikainen, puh. 050 5545899 (terveydensuojelu) 31.3. klo 9-16, Paula Saarijärvi puh. 050 4620477 (elintarvikevalvonta) etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tampereen kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Kestävä kaupunki, Ympäristöterveydenhuolto
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat