Trumpetin äänenjohtaja, Oulu Sinfonia - Oulun kaupunki

Trumpetin äänenjohtaja, Oulu Sinfonia - Oulun kaupunki

Oulun Sinfoniassa on haettavana TRUMPETIN ÄÄNENJOHTAJAN vakinainen tehtävä. Tehtävään sisältyy velvollisuus soittaa sivusoitinta (Bb-turmpetti, C-trumpetti, saksalais-wieniläinen Bb-trumpetti ja saksalais-wieniläinen C-trumpetti).

Oulu Sinfonia on perinteikäs sinfoniaorkesteri, joka palvelee laajaa aluetta. Ohjelmistossa on klassisten konserttien ohella myös viihdettä.

Tehtävänä on trumpetin äänenjohtajana toimiminen sinfoniaorkesterissa. Äänenjohtajan tehtävänä on ylläpitää soittotaitoaan ja suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät.

Tehtävässä edellytetään olevan erinomainen soittotaito, hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot sekä auttava englannin kielen taito. Mikäli valittava ei puhu suomea, tulee hänellä olla valmius oppia kieli auttavasti vuoden sisällä.

Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Erikseen korvataan mahdollinen tallennetyö ja pienyhtyetyöskentely.

Koesoitto on 11.10.2019 alkaen klo 10:00 Madetojan salissa, Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu.

Koesoittotehtävät:
1. J. Haydn: Trumpettikonsertto Es-duuri, 1. ja 2. osa kadensseineen (Es-trumpetti)
2. G. Enescu: Légende
Orkesteri-ja kamarimusiikkitehtävät lähetetään koesoittoon kutsutuille hakuajan päätyttyä pdf-tiedostona.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7127/2019. Hakemukset on toimitettava 26.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Apply in english
https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/241534?lang=en_US&portal=rekryen&ref=1jvvoeh132a2u

Lisätietoja

http://www.oulusinfonia.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa 29.6. saakka Leena Pälli p. 044 703 7210, leena.palli@ouka.fi sekä ajanjaksolla 1.7. - 12.7. lisätietoja antaa saara.s.niemela@ouka.fi ja 040 749 9914.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Orkesteri
Osoite: Leevi Madetojankatu 1-3, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.