Trumpetin äänenjohtaja (Principal Trumpet) - Lahden kaupunki

Sinfonia Lahti etsii vakituiseen tehtävään trumpetin äänenjohtajaa 3.1.2022 alkaen. Palkka henkilökohtaisine- ja tallennelisineen on 3169-3422 €/kk.

Trumpetin äänenjohtaja ylläpitää orkesterikirjallisuuden edellyttämää solistista valmiuttaan soitinryhmänsä ensimmäisenä soittajana ja esittää orkesteriteosten trumpetin soolo-osuudet, vastaa soitinryhmänsä yhteissoitosta harjoittamalla, valvomalla ja kehittämällä sitä sekä antaa ohjeita trumpettiryhmän avustajien ja sijaisten hankkimisessa sekä toimii ryhmänsä ja muiden soitinryhmien välisenä yhdyshenkilönä taiteellisissa asioissa. Tehtävään valittaessa arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koesoittotehtävät:
Joseph Haydn: Trumpettikonsertto, Hob.VIIe:1, Es-duuri: I-osa (Allegro)
Jean Sibelius: Sinfonia nro 1 op. 39
Gustav Mahler: Sinfonia nro 5
Jean Sibelius: Sinfonia nro 2 op. 43
Richard Strauss: Till Eulenspiegel's Merry Pranks op. 28
Jean Sibelius: Sinfonia nro 5 op. 82
Igor Stravinsky: Petruska
Einojuhani Rautavaara: Cantus Arcticus
Kalevi Aho: Sinfonia nro. 17
Bela Bartok: Konsertto orkesterille
Nikolai Rimsky-Korsakov: Sheherazade op. 35 1-4
Sostakovits: Sinfonia nro 5 op. 47
Bill Conti: Dynastia

Koesoittotehtävät ovat ladattavissa www.sinfonialahti.fi - Orkesteri - Avoimet työpaikat, jossa myös tiedot koesoittokierrosten 1.-3. tehtävistä.

Koesoitto 20.11.2021
- Orkesteri valitsee koesoittoon osallistuvat hakemusten perusteella
- Kutsut koesoittoon lähetetään tiistain 2.11.2021 päivän aikana
- Koesoitto pidetään Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -salissa (Hämeenkatu 4, Lahti) lauantaina 20.11.2021 klo 11 alkaen.

Hakemukset viimeistään maanantaina 1.11.2021 ensisijaisesti kuntarekry.fi-järjestelmän kautta (työavain 335324), toissijaisesti sähköpostitse audition@lahti.fi.

Hakemuksessa tulee olla:
- täydelliset yhteystietosi (kotiosoite, sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero)
- lyhytmuotoinen CV:si
- maininta haluatko käyttää orkesterin palkkaamaa säestäjää

Koesoiton hyväksytysti suorittaneille voidaan järjestää haastattelu koesoiton yhteydessä. Tehtävässä noudatetaan kunnallista kuukausipalkkaisten muusikkojen työehtosopimusta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista ja tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Sinfonia Lahti - Lahden kaupunginorkesteri on ennakkoluuloton edelläkävijä, joka tarjoaa yleisölleen monipuolisia konsertteja. Konserttitoiminnan ohella orkesterin merkittäviä toimintamuotoja ovat kiertuetoiminta, levytykset ja yleisökasvatus. Sinfonia Lahden koti on upeasta akustiikastaan tunnettu Sibeliustalo ja ylikapellimestarimme on Dalia Stasevska.

Lisätietoja

http://www.sinfonialahti.fi/
https://www.sinfonialahti.fi/orkesteri/avoimet-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisintendentti Maija Kylkilahti, audition@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Sinfonia Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Ankkurikatu 7, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat