Tukihenkilö - Naantalin kaupunki

Tukihenkilö - Naantalin kaupunki

Naantalin sosiaali- ja terveysviraston lapsiperheiden sosiaalityö hakee

TUKIHENKILÖITÄ

Oletko luotettava, tasapainoinen ja aktiivinen aikuinen? Omaatko kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Naantalin sosiaali- ja terveysviraston lapsiperheiden sosiaalityö etsii tukihenkilöitä 7-17-vuotiaille lapsille. Tukihenkilö tapaa lasta tai nuorta noin 3-4 kertaa kuukaudessa. Tapaamiset ovat usein toiminnallisia, esim. jalkapallon pelailua, kävely luonnossa tai retki elokuvateatteriin. Tukihenkilö on oikeutettu tukihenkilöpalkkioon, joka määräytyy tapaamisten mukaan (100 €/8 h/kk). Toiminnasta aiheutuneet kohtuulliset kulut korvataan erikseen.

Valitut tukihenkilöt perehdytetään tukihenkilötoimintaan. Ennen työn vastaanottamista tukihenkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tukihenkilöä sitoo salassapitovelvollisuus. Toimeksiantosuhde tehdään määräajaksi.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Lisätietoja tukihenkilönätoimimisesta antavat vastaava perheohjaaja Satu Lehmus-Lehto puh. 044 733 4603 ja perhepalvelujen päällikkö Liisa Hankavuori puh. 050 336 7765 Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali. Hakemukset tulee jättää 31.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Lapsiperheiden sosiaalityö
Osoite: Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan