Tukihenkilö - Kaarinan kaupunki

Tukihenkilö - Kaarinan kaupunki

Haluatko kokemusta ihmisten kanssa työskentelystä ja rinnalla kulkemisesta arjessa? Kaarinan kaupunki hakee sitoutuneita ja innokkaita tukihenkilöitä toimimaan eri-ikäisten asiakkaiden kanssa. Tukihenkilötoiminta on osa sosiaalihuollon palveluja, jolla pyritään ennaltaehkäisevästi tukemaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia lapsia, nuoria ja aikuisia.

Tukihenkilötoiminta on itsenäistä, mutta asiakkaan asioissa tehdään aina yhteistyötä perhe- ja sosiaalipalveluiden työntekijöiden kanssa. Et siis ole työssäsi yksin. Tukihenkilö tapaa asiakasta hänen omassa elinympäristössään yhteisen tekemisen tai harrastuksen merkeissä. Tapaamiset ovat kerran viikossa ja sovitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tukihenkilö on oikeutettu tukihenkilöpalkkioon, joka määräytyy tapaamisten mukaan. (100€ / 8 h kuukaudessa)

Hakijoita pyydetään esittämään voimassa oleva rikostaustaote. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Hakijat kutsutaan hakemuksen perusteella ensin ryhmähaastatteluun, joka pidetään 4.11.2019.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot ja tiedustelut virka-aikana:
Palveluohjaaja Virpi Nikander
Sosiaaliohjaaja Satu Vaara
Sosiaalityöntekijä Aila Mäki
(etunimi.sukunimi@kaarina.fi)
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Olemme tutkitusti Suomen halutuin asuinpaikka ja luovin kunta. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin, jotta koko henkilöstömme voisi tehdä oman työnsä hyvin. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.