Tule hoitajaksi Kymsoten kotihoitoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsoten kotihoito hakee hoitajia

Kotihoidossa työskentelet lähellä ihmisen arkea. Meillä viihdyt, jos pidät itsenäisestä työstä ja vastuunotosta. Sinulla on kuitenkin tukenasi työpäivässäsi koko kotihoidon tiimi esimiehineen. Kotihoidossa meillä on hyväntuulinen tunnelma ja kannustava asenne. Kotihoidon palvelut on nostettu tärkeämmäksi tulevaisuuden palveluksi Kymsotessa. Kehitämme työtä ja palveluitamme koko ajan. Asiakkaidemme avuksi olemme ottaneet käyttöön virtuaalisen kotihoidon käynnit ja lääkeannosteluautomaatit. Kun aloitat työt kotihoidossa sinun ei tarvitse hallita kaikkia vastuualueita. Tiimissämme sinut perehdytetään mm. RAI arviointiin ja muuhun tiimin toimintaan.

Kymsoten kotihoidossa työskentelee jo noin 700 kotihoidon ammattilaista. Rekrytoimme tällä haulla jatkuvasti uusia työntekijöitä tiimeihimme määräaikaisiin tehtäviin. Suurin osa hoitajistamme työskentelee kotihoidon tiimeissä, ja tekee kotihoitokäyntejä asiakkaiden luokse. Meillä on tarvetta sijaisille myös meidän pienessä turva-auttajatiimissä ja työnjaossa. Turva-auttajana menet tarvittaessa asiakkaiden luokse turvakäynnille ja ratkaiset siellä asiakkaan vointiin liittyvät asiat. Osallistut kotikäynneille, jossa esimerkiksi tarvitaan nostoapua kaatumisen jälkeen. Työpäivääsi kuuluu myös turvalaitteiden asennuksia ja noutoja. Turvalaitteiden toimittajat ja yöpartio ovat tärkeitä yhteistyötahojasi. Kotihoidon työnjaon tehtävänä on jakaa päivittäin asiakaspaikat kotihoidon hoitajien mobiiliin Hilkka toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Työnjako on kokopäivätyötä ja sitä tehdään myös viikonloppuisin. Työnjakaja hyötyy LifeCare Kotihoito sovellus ja Hilkka osaamisesta, mutta kaikki tehtävät ovat myös opeteltavissa. Rekrytoinnin hakulomakkeessa kysymme sinulta toivomuksia työntekoalueesta ja tehtävänkuvasta. Laita hakemus niin olemme sinuun yhteydessä.

Kelpoisuusvaatimus lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voit suorittaa myös heti palvelussuhteen alussa.

Kelpoisuusvaatimus sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajatutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen sairaanhoitajan laillistus sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voit suorittaa myös heti palvelussuhteen alussa.

Työssä liikut autolla, joten tarvitsevat ajokortin. Määräaikaisissa tehtävissä huomioimme myös alan opiskelijat.

Jos elämäntilanteesi on sellainen, että haluat keikkailla Kymsoten kotihoidossa, olemme solmineet yhteistyösopimuksen Sarastia Rekryn kanssa. Keikkahakemuksen voit tehdä täältä: https://www.sarastiarekry.fi/lahde-keikalle/

Meillä kotihoidossa on hyvä työilmapiiri ja yhteishenki. Tervetuloa työkaveriksi!

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelualuepäälliköt
Niina Forsström niina.forsstrom@kymsote.fi
Auri Räsänen auri.räsänen@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat