test

Tule töihin Tyks Ortoon

Tyks Orto on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidon ja tutkimuksen huippuosaamisyksikkö Turun yliopistollisessa keskussairaalassa. Edistämme liikkumista ja elämäniloa, ympäri vuorokauden, kaikenikäisille. Meillä työskentelee tuki- ja liikuntaelinsairauksien huippuosaajat. Korkeatasoinen tieteellinen tutkimus ja näyttöön perustuva hoito on kaiken toimintamme perusta. Hoidamme tavallisen nivelkivun lisäksi myös kaikkein vaativimpia tuki- ja liikuntaelinten sairauksia ja tapaturmia.

Hoitotiimissämme työskentelee monia eri ammattilaisia, kuten esimerkiksi:

Palvelulupauksemme

Meillä potilas saa yhdestä pisteestä sitä hoitoa, mitä tutkitusti tarvitsee.

Hoitopäätös Tyks Ortossa tehdään aina yksilöllisesti potilaan oman tilanteen mukaan ja hoitoon osallistuu usean alan ammattilaisia. Seuraamme hoidon laatua ja vaikuttavuutta laaturekistereidemme avulla.

Tällä hetkellä haemme

Sairaanhoitajia

Hoitajan työ on sosiaalista työtä ihmisten parissa. Työn haastavuus ja vastuullisuus motivoivat. Hoitajiemme mukaan on palkitsevaa, kun hoitotyölläsi saat auttaa potilaita toipumaan ja kuntoutumaan.

Sairaanhoitajana Tyks Ortossa vastaat omalta osaltasi ortopedisten ja traumatologisten potilaiden ohjauksesta, hoidosta ja kuntoutuksesta vuodeosastolla. Osa sairaanhoitajistamme työskentelee myös poliklinikalla ja tarkkailuosastolla. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja toimintaterapeuttien kanssa, potilaan tarpeista riippuen. Työ on itsenäistä kolmivuorotyötä ja sopivasti haastavaa, johon saat aina apua kokeneilta kollegoilta.

sairaanhoitajien avoimet työpaikat

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme motivoivaa työtä terveydenhoidon ammattilaisille tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitotyön parissa.

Tyks Ortossa kannustetaan kouluttautumiseen ja se onkin hyvä väylä erikoistua työssäsi johonkin sinua kiinnostavaan osa-alueeseen. Saat tehdä töitä moniammatillisessa, toisiaan arvostavassa tiimissä. Hyvä työyhteisö tukee ja tuo myös iloa ja huumoria työpäivään. Työelämän joustot ovat tärkeitä, joten tarjoamme mahdollisuuksia mm. perhe- ja työelämän yhdistämiseen. Sinulla on esimerkiksi mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi sekä työaikaprosentteihisi.

Työ Tyks Ortossa on monipuolista ja kartuttaa monenlaista osaamista, sillä potilaamme tulevat hyvin erilaisista lähtötilanteista. Ikähaarukka ulottuu laajasti 15 vuodesta yli 100 vuoteen, ja osalla potilaista on ortopedisten vaivojen lisäksi myös muita sairauksia, jotka vaativat erityishoitoa. Lisäksi osa potilaistamme on huipputason urheilijoita, jolloin ortopedisella hoidolla on erityisen suuri merkitys.

Nyt on erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan omaan työnkuvaan ja kehittyvän organisaation tulevaisuuteen! Meillä pääset mukaan mielenkiintoiseen, toisiaan tukevaan ja toimintaansa kehittävään työyhteisöön.

Joukkoomme ovat tervetulleita sekä kokeneemmat ammattilaiset että vastavalmistuneet ja ammatteihin opiskelevat.

Hyvä työyhteisö. Hoitajat ystävällisiä ja auttavaisia. Viihtyisä talo.

Työ on palkitsevaa, kun näkee työn tulokset nopeasti esim. kuntoutuksessa ja kivunhoidossa. Potilaat tyytyväisiä, työ kokonaisuudessaan positiivista ja työporukka tosi hyvä 😊

-

Haluamme tarjota potilaillemme parasta mahdollista hoitoa, joten on tärkeää, että haluat olla sydämelläsi mukana auttamassa ja ohjaamassa potilaitamme.

Oletko sairaanhoitaja ja kiinnostuit? Jutellaan lisää matalalla kynnyksellä!

Meihin saat yhteyden helposti vastaamalla näihin muutamaan kysymykseen ja jättämällä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan lisää erilaisista joustavista mahdollisuuksista, joita meillä on tarjota! Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva tapa työskennellä meillä!

Mikäli haluat tarkempia tietoja työnkuvista, palkkauksesta tai hyvinvointialueemme eduista niin ylihoitaja Paula Vainikainen vastaa kysymyksiisi mielellään numerossa 050 304 9544 tai sähköpostitse paula.vainikainen@varha.fi.

Olemme osa Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta (Varha).