Tulosaluesihteeri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin henkilöstöpalveluissa on haettavana 25.10.2021 klo 15.00 mennessä

Kaksi TULOSALUESIHTEERIN toimen sijaisuutta

Sijaisuudet kestävät 31.12.2022 saakka.

Tulosaluesihteerin toimi sijoittuu osaksi henkilöstöpalveluiden vastuuyksikköä. Tulosaluesihteerit tarjoavat sairaanhoitopiirin tulosalueille henkilöstö- ja muun hallinnon avustavia palveluita. Tulosaluesihteerin tehtävä on keskeisessä roolissa mm. palkanlaskennan palveluketjun sujuvuuden kannalta. Keskeisimpiä tehtäväkokonaisuuksia ovat erilaisten sopimusten ja päätösten valmistelu, yleinen palvelussuhdeneuvonta sekä työaikojen hallintaan liittyvät avustavat tehtävät.

Tehtävän hoito edellyttää useiden eri tietojärjestelmien käyttöä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa asiakaspalvelua.

Kelpoisuusehtona tulosaluesihteerin tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistotason tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Marjo Kuittinen, 040 757 6530 puhelimitse 13.10. klo. 12-14 ja 18.10. klo. 10-12. Sähköpostitse marjo.kuittinen@lshp.fi.

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstöjohtaja Marjo Kuittinen, 040 757 6530 puhelimitse 13.10. klo. 12-14 ja 18.10. klo. 10-12.
Sähköpostitse marjo.kuittinen@lshp.fi.

Lisätietoja

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Henkilöstöpalvelut

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat